KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Puszczam do niej oko. Staram się przemówić w naszym języku. - Spokojnie... tego wina używali na konkursie... a tam spokojnie przewaliłem 1.5 beczki... nie osądzaj, wiesz jaki wtedy byłem - powiedziałem i do Króla. - Zobaczmy na co cię stać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Otworzyli beczkę. Słodkie, różowe wino. Postawili wam kufle jak do piwa i otoczyli was z oczekiwaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Do pełna i wypijam duszkiem. Głośnie Achh... i pokazuje pustą zawartość kufla. Spoglądam na króla z oczekiwaniem. Beczka by go pobił... on biere całą beczkę i pije z niej. Dlatego nazywamy go Beczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Ten zdążył wychlać dwa. Dookoła liczą ile kufli każdy wypije zanim padnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 - Takiś cwany? Zabawmy się - zarechotałem i podwyższam poziom do hardu. Nikt mnie nie pobije w piciu prócz beczki. Poza tym... jakoś mi się wydaje, że on sądzi, że nagrodą jest Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Zaczęliście chlać na potęgę. Twilight wymknęła się z pomieszczenia. Boi się nachlanych. Masz dziesięć kufli na koncie... Hik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 A on?... czuje się winny... ale kurwa nie umiem oprzeć się wyzwaniu. Więc staram się go pokonać, albo chociaż nie odpaść. Mam nadzieje, że Twilight mi wybaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 On ma ciągle dwa razy tyle. Hik! Coś mocne... To wino... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Nie dam... się pokonać. Staram się wygrać... nie dam się pokonać jak ostatnia ciota. Nie jestem ciotą... NIE JESTEM CIOTĄ! Tak jak beczka mówił. Myśl o przyjemnej rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Hmmm... Może być nocka z Twilight? Czy z Night? Jak wolisz? Czujesz jak alkohol ci na łeb działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Z obydwoma. Mózg dozna podwójnego. Więc staram się wygrać... jak najlepiej by chociaż z nim wyrównać. Nie pozwolę się pokonać... wolę paść trupem niż przegrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Hehehehe, jak śmiesznie. Wtedy przyszła postać w płaszczu. Już się jej nie boisz. Po prostu popchnęła beczkę, która potoczyła się po ziemi. Wino! Edytowano Grudzień 25, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Spoglądam na Króla... - Chyba remis - powiedziałem z uznaniem. Hik. Następnie wstaje i idę powoli do Komnaty... nie będę się kłaść w łóżku... a na sofę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Zatrzymał cię. Po prostu zdarł postaci płaszcz z ciała. Oprócz znanych ci szczegółów zauważyłeś trzy pary czarnych, pierzastych skrzydeł. Władca bezkarnie przytulił ją do siebie i pocałował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Spoglądam na nich... zaraz... to czemu on chcę zarwać Twilight? No chyba, że jest pijany i nie wie co robi. Sprawdzam o co może chodzić. Powoli się śpiący robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Raczej pijany. Ta dziwna klacz wygląda, jakby miała go pogryźć. Ale trzyma ją mocno i jest silny. Ojojoj... Hik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Sprawdzam o co mu może chodzić. Pytam się czy jestem jeszcze w czymś potrzebny, bo muszę wracać na służbę czyli pilnowanie Księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 Zaczął wrzeszczeć, że ma niewolnicę na sprzedaż i ten kto lepiej... Echem... To dostanie od niego ją wraz z dwoma dowolnymi klaczami z jego słóżby... Nie pomożesz dziwnej klaczy? Próbuje się wyrwać gryfowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc przystaje... kiedy będzie moja kolej. - Robię to, bo inaczej będziesz w dupie... dasz sobie pomóc czy jednak wolisz zostać u Gryfa? - spytałem się jej tak by ja i ona słyszeli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Tak, bo na pewno o mnie mu chodzi - warknęła. Gdy tylko gryf z nią skończył, wyrwała się błyskawicznie, skoczyła, odbiła się od ściany i wylądowała na jednej z belek pod sufitem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc nie uda się wyzwolić przynajmniej dwóch Niewolnic. Więc sprawdzam czy da jakiś inny konkurs z wyzwolonymi niewolnicami. Jeśli tak to biorę w nim udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ta... Powiedział, że następny przy jutrzejszej kolacji... A jutro już ciebie nie będzie... Chyba, że powiesz Twi by odleciała, a sam zostaniesz. Do tego zauważyłeś na szyi dziwnej klaczy... Obróżkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc kiwam głową i idę do komnaty, mając nadzieje, że Twilight jeszcze nie śpi. Potem pytam się, czy obrażona jest na mnie? Boje się, że jednak jest obrażona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Rano cię łeb bolał jak diabli. Twi powiedziała, że trochę się o was bała. W sensie o nią i ciebie. Dała ci nawet zaklęcie na kaca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Wybacz... ale wiem, że mam szanse uwolnienia dwóch niewolnic... dlatego troszkę muszę tu zostać. Nie myśl, że zostaje tutaj dla picia... jest szansa, że zapewnie tamtym dwóm klaczom lepszy byt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts