Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Lekko się uśmiechnęła i kiwnęła głową. - Ale co z jedzeniem? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - No właśnie... - powiedziałem lekko zdenerwowany i czerwony... spojrzałem na nią. Wiadomo, że TO da mi jedzenie na cały dzień. - Potem znajdę jakiś sposób na powrót do domu... nie martw się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Westchnęła. - Chcesz teraz, tak? - zapytała. Będzie energia na całą dobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Spojrzałem na westchnienie... - Jednak nie... jakoś inaczej sobie poradzę... - powiedziałem i zacząłem zakładać zbroję... dla mnie westchnięcie już daje znak, że nie ma ochoty.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Dała ci kilka buziaków. - Niezręcznie się czuję w obcym miejscu - powiedziała. Też fakt. Spakowała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Widzę - powiedziałem i westchnąlem. Martwię się o nią tak jak bym ją kurwa miał stracić... ale nie teraz sobie zawracać tym głowę. Idę z nią na to podpisywanie... jeśli wciąż będzie chciała udawać to będzie blisko mnie jak prawdziwa para. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Podpisała. Zauważyłeś, że dziwna klacz siedzi na kolanach gryfa władcy. Jest rozdrażniona i głaskana. Jak zwierzątko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc stojąc blisko niej, lekko spoglądam na reakcje Króla. Teraz trzeźwy i widzi, że jestem w "związku" z Książniczką. Ach... tak fajnie czuć dotyk sierści Twi... okey, to było dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jest podenerwowany. Obserwuje was. -Wing, zapraszam dzisiaj na konkurs - rzucił po podpisaniu. Pogłaskał klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Przyjdę, bardzo chętnie - powiedziałem z uśmiechem do niego, jakbym nie widział w bliskości Twilight nic złego. Następnie odprowadzam ją do karocy. - Dasz sobie radę do wieczora, kochanie? - spytałem się... bo pewnie król pójdzie z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwnęła głową z uśmiechem, dała ci buzi i pojechali. Co porobisz do kolacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Idę zobaczyć jakie to są niewolnice... będę miał do nich dostęp więc patrzę ile ich jest. Jeśli się uda, to zafunduje jednej pracę w pałacu jako nie niewolnica, a jako pełnoprawna pracowinica z innymi tego typu sprawami itp. Będzie traktowana jako równa sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jest około trzydziestu klaczy, w tym ze cztery zebry. Mają dobre warunki, są dobrze karmione... Ale zastanawia cię ta dziwna klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ona będzie druga. Może uda mi się wytargować trzy. Sprawdzam które chcą odejść, bo widzę, że niektóre tu się dobrze czują. Szukam takich... nie jestem nachalny, a kulturalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Żadne nie lubią tego władcy, ale wolą być tu niż na ulicy. Niektóre pracują na zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jeśli tak to usuwam monitoring... podsłuchy itp. Następnie... - Jak wiecie, wieczorem jest konkurs gdzie można wygrać dwie lub trzy z was. Zamierzam go wygrać... i postaram się by te które wybiorę będą lepiej traktowane. Potem - powiedziałem i przybieram postać Króla - przyjdę po resztę - i wracam do postaci Winga. - Ufacie mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwają głowami. Ale co się z nimi stanie gdy nie mają pieniędzy na życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - No... z księżniczką Twilight gadałem na ten temat. Jesteśmy gotowi zaoferować wam pracę, będzie płatna, ale nie będziecie tam trzymane na siłę. Ponadto będziecie tam traktowane z Lepszym szacunkiem itp. Wchodzicie w to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Wszystkie się zgadzają. No to załatwione z niewolnicami. Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Dobra. Dwie z was zabiorę, trzecia to ta nowa co obecnie jest u Króla. Do końca tygodnia przyjdę do was w postaci króla i ruszymy... Będzie to w nocy. O strażników się nie martwcie. Z tego co widziałem, są już wtedy tak nachlani, że można bezpiecznie iść. Ale dla pewności będzie że "Król postanowił się zabawić z resztą" i pójdziemy poza obszar widzenia strażników... potem damy dyla. Wytrzymajcie ten tydzień... a obiecuje, że będziecie mieli lepsze życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwają, a potem poszły normalne zająć się sobą. Co teraz zrobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc szukam Dwie które NAPRAWDĘ chcą stąd wyjść jak najszybciej... następnie spędzam z nimi trochę czasu starając się z nimi poznać. Te dwie wybiorę na wygranej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Obie to zebry tęskniące za ojczyzną. I za wolnością. To rodzina. Jedna wygląda jak negatyw drugiej. Lubią gruszki. Starczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Dobra... was zabiorę stąd. Porobicie trochę na zamku w Ponyville a potem wam opłacę bilety do waszej ojczyzny - powiedziałem do nich z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Obie YAY. Czas ci moja... Za godzinkę kolacja. Powoli zaczynasz czuć głód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts