KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Dobra myśl... więc mamy plan. Trzeba tylko w odpowiednim momencie go wykonać... wiadomo kiedy następny "Konkurs" - spoytałem się ich. Więc wszystko na razie dobrze idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Zapewne dopiero za kilka dni... - powiedziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Więc do tego czasu, zachowujemy się jak gdyby nigdy nic... czyli ja pan, wy niewolnice. Po powrocie mogę was nawet osobiście zaprowadzić do Zebrici. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwnęły głowami ucieszone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Mogę poznać wasze imiona? Ja jestem Feather Wing. Prywatny Strażnik Księżniczki Twilight Sparkle - powiedziałem do nich z uśmiechem. Więc będą one mnie karmić przez najbliższe dni... i wspólne noce bo wiem, że niektórzy tu będą wchodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 White Stripped i Black Stripped. Dziwne. Ale ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Stripped? Spoko... Siostry Stripped. Więc siadam i proszę je o posiłek... całus... następnie trzeba będzie poczekać idealnie na konkurs... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Zdążyłeś się nieźle z nimi zaprzyjaźnić. Każdego dnia widziałeś tą dziwną klacz u gryfa lub jedzącą mięso w kącie. Smutecek... W końcu nadszedł ten czas. Za godzinę kolejne zawody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Dobra... jak dobrze pamiętam tym razem nie są Niewolnice nagrodą, Tak? - spytałem się ich. Jeśli tak to idziemy na imprezę. Operacja wyzwolenie, Czas zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Za pierwsze miejsce niewolnica, za drugie noc z wybraną niewolnicą, a za trzecie beczka wina - powiedziała White. Podsłuchuje nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - TO nie powinniśmy się bać o niewolnicę. Bo pierwsze miejsce ZAWSZE zajmuje król... więc zdobędę drugie i pójdę po tamtą niewolnicę co jest nonstop przy Królu. Następnie posiedzimy razem by nie nabrali podejrzeń... potem jak mówiłem wcześniej. W postaci króla pójdziemy całą 30 na pociąg... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwnęły. No to teraz pół godzinki do konkursu... Przy kolacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Siadam. - Co zamieżacie zrobić jak wrócicie do ojczyzny? Macie tam kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Mają brata. Który jest oficerem w tamtej armii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Jak co mogę was przyjąć... byście mogły zarobić itp. Ile byłyście w niewoli u Króla Gryfów? - spytałem się... pewnie nie wiedzą... że w Zebrice trochę krucho... warto czasami czytać listy Celestii do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Rok, może krócej - powiedziały. Ojojoj... A Twilight cię zatłucze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Bo ostatnio w Zebrice krucho... jest tam ciężko z powodu suszy. Equestria robi co może by pomóc... ogólnie, bieda tam panuje - powiedziałem do nich ze smutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Też zasmucone... Zegar wybił pełną godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Jak co w Ponyville jesteście miłe widziane. I już czas działać... - powiedziałem wstając. Potem idziemy na imprezę. Niewolnicy nie stracimy... ale i tak będę robił wszystko co najlepsze by wygrać. Więc do dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Chlanie, zapasy... Takie konkurencje. Oczywiście ty drugie, król the first. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc wszystko idzie zgodnie z planem... więc staram się wygrywać jak mogę... potem proszę o noc z tą Dziwną Klaczą. Zobaczymy jak król zareaguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Wybuchł śmiechem jak jego poddani. - Nagrodą była noc z niewolnicą, a nie ze zwierzątkiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Prychnąłem... z uśmiechem. - Zwierzątkiem tak? Zwierzątko jest stworzenie nie inteligętnę, które za mięso zrobi wszystko. Poza tym... boisz się, że będzie chciała do mnie się przyłasić? - powiedziałem. To go powinno przekonać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Dzięki tej obroży nie ma prawa mi zwiać - śmiał się. Wydaje sekrety po pijaku. Pstryknął. Klacz niechętnie wstała ze swojego kąta i usiadła przy jego nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - No to nie masz nic do stracenia - powiedziałem. Staram sobie przypomnieć, czy mam jakieś zaklęcie na taką obrożę. Jeśli tak to powinno być łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts