Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie masz. Właściciel musi zdjąć. - Ale jeśli cię pocharata to nie moja wina - powiedział. Klacz bez skrępowania podeszła do stołu i zjadła kawałek steka cielęcego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc macham do klaczy i idziemy do mojej komnaty wraz z Zebrami. Kiedy tam będziemy, upewniamy się, że nikt nie będzie nas podglądać. - Dzisiaj uciekamy - powiedziałem do klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Prychnęła. - Ta, a władca to Celestia... - rzuciła. Nie wygląda na przyjazne stworzonko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Słucha... czemu się tak zachowujesz? Chce ci kurwa pomóc, a ty jak na razie robisz wszystko na szkodę. Nie dziw się, że traktują cię jak zwierzę, skoro na wszystkich warczysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Może dlatego, że bez tej obroży wymordowałabym cały ten pierdolony zamek - warknęła i rozłożyła skrzydła. Wygląda jak hybryda w zoo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Nie obchodzi mnie co będziesz robiła potem. Chcę ci dać wolność... bo obiecałem sobie, że nie pozwolę by ktokolwiek miał taki sam los co ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Najpierw zniszcz jeden z elementów harmonii... Wtedy pogadamy o pełnej wolności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - O co ci chodzi? - spytałem się zaszokowany... zaraz. Elementy Harmonii to są moje przyjaciółki... Twilight i Rarity, bo tamte nawet mnie nie zauważyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - To, że Elementy nie dają mi się zbliżyć do Equestrii. Mięsożerne od razu złe i do klatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Znam je osobiście... i wiem, że nie wygnały by kogokolwiek za byle co. Co się stało? - spytałem się. Jeśli ograniczy się do zwierzyny... to będzie pewnie mogła wrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Skąd ja mam to wiedzieć? Na dodatek nie zapomnij, kto ci powiedział o podmieńczym smrodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Wiem... jestem ci wdzięczny i dlatego chcę ci dać wolność... a z Twilight pogadam i jak zgodzisz się nie Atakować kuce to powinni cię od razu wpuścić do Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Jedyne, co dotąd zabijałam, to denerwujące gryfy. Acha, żeby nie wyszło, że przy obcych jestem grzeczna - rzuciła i nagle wbiła ci kły w kopyto. Boli, piecze, boli!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Biorę je szybko... - Pomyśl. Żądasz, żeby cię nie traktowali jak potwora, a się nim zachowujesz. Obrażasz się za traktowanie jak potwora a zachowujesz się jak on... jeśli to prawda, to jako jedyny cię traktuje jak normalną osobę... serio ci to przeszkadza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Przyzwyczaiłam się - syknęła. Dalej piecze. I to piekielnie. Klacz bez skrępowania zlizała sobie twoją krew z pyska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Jako jedyny traktuje cię, jak powinno. Daje ci szanse na wolność, normalne życie bez życia w niewoli u Gryfów. Nie chcesz wolności? Nie chcesz, żyć jak ci się podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Chcę. Ale też byś się przyzwyczaił, gdybyś od dziecka to nosił - pokazała obrożę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Mam plan jak to zdjąć... mogę na ciebie liczyć? Że będziesz chociaż starać się mnie nie zaatakować jak każe? - Spytałem się... jeśli się zgodzi... to ją uwolnimy, jak nie... to trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwnęła. Pamiętaj, że siedzisz w jednym pokoju z bestią. Ramię dalej piecze. Strasznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Kurwa ale piecze... mocne masz te kły. Dobra. Powiedz mi wszystko co wiesz o zamku itp. Dzięki temu minie czas który nam dali... a ja opracuje skuteczniejszy plan... - powiedziałem i słuchając jej, szukam czegoś co powstrzyma palenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Mówiła o wartach i strażnikach. Pomiędzy zdaniami lizała ci ranę. Z każdym liźnięciem mniej piekło. Ale rana została. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Przynajmniej nie będę ciotą... ale fajnie tak wygląda jak liże. - Dzięki... przydatne informacje. Dobrze... wieczorem kiedy król będzie spał po pijaku to powinien być łatwy w manipulacji. Wtedy używając telekinezy, jego łapą rozkuje ci obrożę, a potem polecimy do innych niewolnic, a potem na stacje... za godzinę jest pociąg. Dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - On musi to zrobić, a nie jego łapa - powiedziała. - Wąż nie decyduje, czy jest jadowity czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) - Ok... wymyśle już na miejscu... albo... inaczej. Pójdę z tobą - powiedziałem i idę z nią i proszę by zostały tutaj zebry. Następnie idę z klaczą do króla i robię z nim zakład... ściągnie obroże, a ja załatwię mu wszystko... (jeśli przeżyje wkurwienie Klaczy) Edytowano Grudzień 26, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Co takiego chcesz mi załatwić. Klacz jest grzeczna, nie denerwuje się gdy on chce się zabawić... Tak, to znowu konkurencja będzie. A pierwsza to chlanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts