Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 -Dzięki- Powiedział po tym co zrobiła Cana.Po czym się uśmiechnął i powiedział : -To idziemy gdzieś- Mówiąc to schował telefon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Może do kina, ja zapłacę. Luna chcesz iść z nami? - Zapytała koleżanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Grey zeskoczył z parapetu i zaczął się rozglądać jakby nie wiedział co ze sobą zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Po chwili ruszył do najbliższego sklepu. Kupił sobie gumy i poszedł do kina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 -Mówisz do kina,hmm to dobry pomysł ale...- Zrobił drobną przerwę po czym znów się odezwał -ale,no właśnie,jak film mamy pójść- Mówił to patrząc się na Cane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Może jakiś horror o zombie albo jakiś film akcji? - Cana zaśmiała się - Ewentualnie jakiś thriller. Nie wiem zobaczymy co grają co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Tak idę. Może na jakieś fantasy? Bo ja za horrorami niezbyt...- powiedziała i ziewnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Hmm no dobra - Cana wzięła za rękę Lune i Yoshiego i zaczęła ciągnąć w stronę kina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 -Niech będzie- Szedł zaciągany przez Cane do kina do którego i tak miał zamiar iść.-Mogłabyś powiedzieć mi coś więcej o sobie?. Nie żebym naciskał lub coś.- Zwrócił się do Cany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Co chcesz wiedzieć - Powiedziała żywiołowo do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 -Właściwie mam pytanie,czy brałaś udział w Cosplayu?- Dalej szedł z Caną.Był lekko podekscytowany.Cały czas oczekiwał co się zdarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Nie miałam okazji. Widzę że lubisz takie rzeczy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 -Bez tego nie mógłbym robić tego czym się interesuje- Uśmiechnął się w stronę Cany.Jednocześnie dalej szedł z nią.-Mam nadzieję że będzie coś ciekawego w kinie a jak nie to obejrzymy na moim laptopie.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) - Też można by było. Na przykład zrobić sobie ciepłą herbatę z cytryną i pod jednym kocem się położyć. Możemy kiedyś spróbować co? - Cana uśmiechnęła się figlarnie. Edytowano Styczeń 6, 2015 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) -To prawda tak też,chociaż mam inny,mógłbym wykorzystać to co mam i zrobić mały Cosplay- Mówiąc to zauważył znowu ten sam uśmiech -Idźmy bo nigdy tam nie dotrzemy-Lekko przyśpieszył Edytowano Styczeń 6, 2015 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Hej co tak się śpieszysz - Powiedziała Cana goniąc chłopaka, gdy zrównała się z nim złapała jego ramię i przytuliła do swojej klatki piersiowej nadal uśmiechając się figlarnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 -Właściwie to mi się nie śpieszy-Uśmiechnął się w stronę Cany.-A poza tym myślałem że im szybciej sprawdzimy to,tym szybciej będziemy mogli zająć się innymi rzeczami-Czuł się lekko zakłopotany obecną sytuacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Jakimi - Cana zapytała. Była ciekawa jakie to rzeczy wymyślił Yoshi - Co chwilę się rumienisz - Cana wesoło stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 -Naprawdę jesteś ciekawa?-Lekko się odwrócił i dodał -To tylko wina mojego ciała,jest lekko zbyt delikatne i nie ważne-Znów spojrzał na dziewczynę i odezwał się -Mam nadzieję że będzie dobrze-. Czekał w zniecierpliwieniu aż jego skóra się uspokoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Chyba będziesz musiał nad tym popracować co? I tak chcę wiedzieć. - Cana uśmiechnęła się do chłopaka i przybliżyła twarz do jego twarzy tak że prawie się stykały policzkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 -Nie chcesz jeszcze poczekać chwilki- Szedł z Caną równym krokiem.Oczekując w napięciu czego może się po niej spodziewać.-Albo i powiem,ma to związek z przebieraniem się.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 - Tak, definitywnie. - Cana uśmiechnęła się pewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 - Ekhem. Nie chcę przerywać tej romantycznej scenki, ale może zechcecie zerknąć na tą tablicę- dziewczyna wskazała palcem reklamę kina na której były wypisane najnowsze premiery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 - A no tak, przepraszam Luna - Cana zaśmiała się wesoło - Co my tu mamy - Przyjrzała się - Wybierzcie coś bo nie widzę nic co by mnie interesowało na tyle żebym wybierała film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Ivy krążyła po parku niedaleko szkoły. Nie wiedziała co ma robić więc tylko chodziła tam i z powrotem zajadając się watą cukrową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts