askluna.pl Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Xd Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Night guard może xd? Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Hmm wygrywa zatem Horseshoepen.A kogo znajdziecie dla Rose? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Ogólnie to zabawa z lekka niepasująca do Księżniczki Cadanze, bo to nie miłość ich złączy. Raczej dałbym, że my bawimy się w swatów i podstawiamy pary (nawet jeżeli klacz mamy z góry ustaloną), a Cadance (Awatar) ocenia dopasowanie w procentach i krótki tekst do tego, jak to było np na Vivie kiedyś.Dla Rose proponuje Lucky Clovera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Hmm, pomysł ciekawy.Jeśli chcesz, to możesz poprowadzić ten temat dalej, na nowych zasadach gry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 Nie, dzięki za dużo ich mam już na głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Hmm wybgrywa Lucky Clover.A kogo znajdziecie dla... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Może ten projektant z konkursu, w którym brały udział Rarity i Suri? Oboje znają się na modzie i Rarity xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Tylko jedna propzycja dla Coco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 (edytowany) Ok, Velvie wygrywa, a kogo znajdziecie dla... Edytowano Wrzesień 24, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Doktorek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Oczywiście, że Whooves ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Doktor :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Doktor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Dr Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Zdecydowanie wygrywa Doktor A kogo znajdziecie dla... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 Szipuję ją z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 A ja proponuję Trixie głównie dlatego ze widziałem fajny komiks z nimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Hmm, trudny wybór, jednak postawię na Twilight... (ps możesz mi ten komiks na PW wysłać) Ok, nowa postać, szukająca pary to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Bon Bon. Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 A nie, bo Minutte. Bo design Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Bon Bon ma już partnera, więc odpada, więc jestem za Minutte (czy tam Colgate) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Zatem Minutte zostaje drugą połówką dla Lyry. A kogo dopasujecie do tej klaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 Doctor Horse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 Dr.Horse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts