Velvie Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 Dr Horse alias Dr Stable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Grudzień 16, 2015 Share Napisano Grudzień 16, 2015 No na pewno jakiś doktor,no chyba,żeby zrobić akcje rodem ze szpitala (serial) i dać jakiegoś pacjenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Wygrywa i to zdecydowanie Dr. House. Ciekawe kogo znajdziecie dla niej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Goldengrape Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 22, 2015 Share Napisano Grudzień 22, 2015 popieram @Selenium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 Ja również głosyje na goldengrape. Myślałem przedtem nad Red Drlicious ale skapłem się że to ten sam kucyk tylko ma inny znaczek 😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Ok, wygrywa Goldengrape. A dla niej kogo znajdziecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts