Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Serana zamknęła drzwi i usiadła na łóżku Logana, po chwili jednak usiadła na jego plecach tak że jedna noga była tak jakby klęcząca po jednej a druga po drugiej stronie. - Co ty tak leżysz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Jestem załamany.- mruknął. Nawet się nie ruszył ale jego uszy się zrobiły czerwone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Serana położyła się na nim. - A to czemu? - zapytała szepcząc mu do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Bo miałem dziwnął myśl gdy wszedłem a ty dyszałaś.- mruknął obracając się profilem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 -Nic dziwego. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Heh. A ty po co przyszłaś?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - A tak z nudów. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Jestem zaszczycony.- powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - No i dobrze. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Miła jesteś na swój sposób.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Uważaj bo się obrażę. - stwierdziła udając naburmuszoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Przepraszam.- powiedział i się obrócił tak że leżał na plecach a ona na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - No, dobry chłopczyk. - pogłaskała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Niegrzeczna dziewczynka.- szepnął obejmując ją w pasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Wiem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Logan nie wytrzymał i pocałował dziewczynę w szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (( peszek. Pokój Logana zamknięty. Nie wejdziesz.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (( ok )) - Dzieki za oprowadzenie - odparłem i poszedłem do pokoju i położyłem się na łóżko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - No wiesz, może najpierw mnie na kawę zaproś. - powiedziała kręcąc głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Ej no. Kawę mam, tak samo wrzątek. Skusisz się?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - W sumie ta.- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Logan zaparzył kawę. Jeden kubek dał Seranie a drugi wziął dla siebie. - Pyszna.-powiedział biorąc łyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - Zwykła. - powiedziała biorąc łyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Lubię mocną czarną.-odpowiedział Logan siadając w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - A ja wolę słabą, mleczną. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts