SandroX Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 - Dzięki - złapałem zeszyt i wziąłem się do jego przepisywania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 20, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2015 -Spoko. Jutro drugą mamy kontrolę mocy, pójdę się przygotować. Możesz oddać mi zeszyt na pierwszej lekcji, to szkolne zasady, w sali A.-Powiedziała Emily i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Add po pewnym czasie wrócił do pokoju. Rozerzał sięcczy noc nie zniknęło. Położył się i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 - Dzięki - powiedziałem pojawiając się nagle na środku pokoju głównego i podałem jej zeszyt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 20, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2015 (Chyba zmienię osobę na pierwszą, bo to trudne) -Już?-Zdziwiłam się. Przez chwilę pomyślałam i weszłam do mojego pokoju. Wyjęłam książkę i zaczęłam czytać próbując przewracać kartki telekinezą. Za drugim razem wyszło mi to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 - Ta już - odparłem Emily po czym wszedłem do pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 ((Nie mam neta więc nie będę pisać za bardzo :/ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 (( miże next day ? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 (Dobra, ale prawdopodobnie dopiero w środę będę mogła pisać, bo jestem za granicą i tylko w hotelu mam wifi, a niestety jestem w nim bardzo krótko, tylko rano i wieczorem, a rano nie mam czasu. Piszcie wy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Chłopak wstał wieczirem i ruszył pochodzić po korytarzu. Potrzebował ciszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Add szedł przed siebie spokojnym krokiem. Gdy zaczął się rozglądać usłyszał skrzypienie drzwi. Spojrzał przed siebie i w tym samym momencie zdeżył się czołowo z drzwiami. Można było uśłyszeć tąpnięcie. Add upadł zamroczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Add jęknął. -Otwieraj drzwi wolniej. -powiedział między jękami. - Moja głowa.- mruknął cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Z innego. Jasny gwint! Co te drzwi z adamantium?- zapytał sarkastycznie. Złapał się za głowę.- Boli.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Matpat spacerując po budynku nieprzerwanie coś notował. Widząc jak jakiś chłopak oberwał drzwiami przystanął i zaczął notować co robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Usłyszałam głosy w pokoju głównym, więc wyszłam sprawdzić. Zobaczyłam Add'a, który chyba uderzył się w drzwi rozmawiającego z jakąś dziewczyną i jakiegoś chłopaka, który coś pisał. Zaczęłam obserwować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Ech. Szera do bólu.- powiedział uśmiechając się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Poszedłem z powrotem do pokoju i wyciągnąłem z torby pieniek i nóż i zacząłem skrobać nim po pieńku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts