Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Tak, jest jakaś. Ale nie zaglądałem do niej... - powiedział zmagając się z kolejną falą nudności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Dziewczyna rozejrzała się. - Tak, jest jakaś. I co? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Spróbujcie je otworzyć może będzie w nich coś przydatnego - powiedział Shepard Yuuki od razu wykonał polecenie i ze skrzyni wypadł śrubokręt i klucz francuski w jednym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Jack otworzył pudło. - Dobra... co mamy zrobić? Bo musimy się wydostać jak najszybciej... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Dziewczyna otworzyła pudło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Mei otworzyła pudło.-Co dalej?- zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Jack w pudle były jakieś metalowe części wyglądające trochę jak kable łączące kapsuły. Serana w pudle były Kaabelki miedziane i antenka oraz kilka śrub i nakrętek Mei w pudle był zepsuty silnik kosmiczny o słabej mocy i baterie U wszystkich była również butla z tlenem - Więc co macie? i czy dacie radę coś z tym zrobić ? - zapytał shepard - hmm ja mam klucz francuski i śrubokręt w jednym oraz butlę z tlenem - odparł yuuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Metalowe części i kable. Nie zrobię z tym nic ale chyba można nimi coś połączyć. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 - A mają takie śmieszne metalowe części na końcówkach choćby od rur ?? - zapytał yuuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Ja mam... antenkę, kilka śrub, kabelki miedziane i butlę z tlenem. - powiedziała. - Nie wiem do czego moze mi się to przydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - No... coś w tym stylu. - powiedział grzebiąc ręką w sprzęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Kabelki? antenkę ? hmm... , wiem więc mamy dużo szczęścia czyli w ostatniej skrzyni powinny być silniki starego statku bojowego jedno silnikowego pewnie zepsute, ale powinny dać radę - powiedział komandor z nutką pytania skierowanego do drugiej dziewczyny. - poza tym dobrze było by was poznać chociaż wasze imiona - dodał shepard. - Jestem Yuuki - odparł chłopak.- Czyli mamy kable którymi możemy połączyć ze sobą kapsuły - powiedział uradowany Yuuki. - A optymistycznie patrząc na sytuację jeżeli mamy zepsuty silnik to wiemy do czego posłużą kable i śruby - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Wystarczy jeśli będziecie się do mnie zwracać Zero. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Jestem Serana. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 (edytowany) - a mnie już znacie jestem Shepard, powiedzcie mi jakie są wasze specjalizacje ? zapytał shepard - Ja od małego majsterkuję wiec logiczne że wynalazca - powiedział Yuuki Edytowano Styczeń 23, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Moja specjalizacja? Tank. - powiedziała uśmiechając się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - That Zero is a Spy. - powiedział parodiując głos Inżyniera z TF2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Mam pomysł - zaczął shepard - Zero połącz kablem swoją kapsułę z moją bo jestem po twojej lewej i podaj mi potem resztę kabli przez rurę która powstanie. dobrze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Jak mam to do cholery zrobić? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Koło szyby masz taki korkociąg pociągnij go i naciśnij przycisk a potem włóż tam końcówkę od kabla i popchnij go na zewnątrz ,a ja go złapię - odparł Shepard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Ee... okej... - Jack zrobił wszystko najszybciej jak potrafił. - Tylko złap to. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 (edytowany) Jestem Mei. Moja specjalizacja to strzelec. A w skrzynce mam zepsuty silnik i baterię.- odpowiedziała poprawiając mundur na piersiach. Edytowano Styczeń 24, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - W takim razie mamy dużo szczęścia - odparł shepard łapiąc kabel i podłączając go do kapsuły. kable rozwinęły się i stworzyły sztywne rury przez które można było podawać różne rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Tylko, gdzie obecnie jesteśmy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Dziewczyna na chwilę poczuła się lepiej. - Właśnie, wiadomo coś o naszym obecnym położeniu? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts