SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Wydaje mi się że jesteśmy niedaleko układu sherins no wiecie w tym w którym znaleziono ostatnio planetę którą można zmodyfikować i na niej zamieszkać, jedyny problem to to że nie mamy generatorów atmosfery aby podnieść jakość tlenu chociażby na małym obszarze - odparł zmartwionym głosem shepard. - Do tego wystarczy stary silnik ale najpierw trzeba się tam dostać - dodał yuuki - A no tak teraz Zero podaj resztę kabli tą rurą do mnie a ja podam ją mei i seranie - dodał komandor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Jack wykonał polecenia. Podawał resztę kabli. - No dobra, no to ogarnijcie to. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Tak musimy - powiedział i podał kabel do Serany której kapsuła była najbliżej ipo czym podał resztę żeby podała do Mei a ta z kolei do yuukiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Mam kabel. - to mówiąc podała go w kierunku kapsuły Mei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Mei wzięła kabel, zepsuty silnik i podała chłopakowi w następnej kapsule. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Dzięki ale bez części i kabli to nic nie zdziałam - powiedziałem odbierając silnik od Mei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 (( ale ona mu je podała...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 (( nie to tylko kabel i silnik części ma Serana )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 (( no to je raczej podała wraz z kablami...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 ((Ale ona podała te części)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 (( nie napisała tego ale ok )) - No to zabieram się do naprawiania- dodał zabierając części Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - No to ruchy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Chciałbym już stąd wyjść... - mruknęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Mei przeciągnęła się i rozpięła dwa guziki co powiękrzyło jej dekold. Uśmiechmęła się i wzięła głęboki oddech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 (edytowany) Minęło jakieś 20 minut : - No już skończyłem , powinien dać radę tylko jak go przymocować ? - zapytał Yuuki - Podajcie mi go - powiedział komandor - mam lutownicę przylutuję go od zewnątrz bo tylko moja kapsuła ma funkcję otwierania i zamykania. - dodał Edytowano Styczeń 24, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Mei podała silnik dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Serana podała silnik do komandora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Komandor przylutował silnik i podpiął go do kapsuły po czym wrócił zamknął szybę i powiedział : - Zapnijcie się bo może trząść - po tych słowach sam się zapiął Yuuki wykonał poleccenie. - Dobra wszyscy zapięci ? - zapytał komandor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Zapięta.-powiedziała Mei. (( wiem. Ta dwuznaczność...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - No... - powiedział zapinając pasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Serana zapięła się. - Tak jest. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Ja też - dodał yuuki - Dobra to odpalam - powiedział komandor i pociągnął za dźwignię która włączyła silnik. Prowizoryczny statek ruszył jest tylko jeden problem leci tylko i wyłącznie w linii prostej nie da się nim skręcać.[ leci w stronę tej planety ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Kiedy dotrzemy do tej planety? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Z tym silnikiem jakieś 40 godzin o ile nie będziemy zmuszeni się zatrzymywać przed pasami asteroid - odparł komandor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - To ja sobie utne drzemkę. - stwierdził Zero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts