Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Ja tam idę spać.-stwierdziła Mei zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Ja również - powiedział yuuki i komandor równocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Ja w sumie też, nie będę inna. - zaśmiała się i poprawiła sukienkę. [Jest ubrana tak jak na obrazku] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 A potem wpadniemy na coś.- mruknęła Mei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Raczej wątpię radar nic nie pokazuje, a nawet jeśli pokaże to będzie pikał a ja się obudzę bo nienawidzę tego dźwięku - odparł komandor na usłyszany pomruk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Dziewczyna zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 ((Jako że obudziliście się z hibernacji to ciała potrzebowały długiego odpoczynku i regeneracji wię przespaliście całą podróż poza komandorem któremu powoli kończył się tlen)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 [Kk] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Obudziliscie się nagle bo poczuliście mocne turbulencje spowodawane uderzeniem statku w ziemię z dosyć dużą prędkością. - Wszyscy cali ? - zapytał Shepard ledwo zipiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Mei potarła czoło.- U mnie ok.- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Ta w porządku - powiedział yuuki podnosząc się z pleców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Serana zgarnęła włosy z twarzy. - Jeszcze żyję.. - jęknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Jack, wyrwany ze swej wspaniałej drzemki podniósł głowę, rozejrzał się i słysząc pytanie na temat tego czy żyje pokiwał głową. - No żyje. - stwierdził po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 - To dobrze macie ktoś tlen pożyczyć bo mi się właśnie skończył - powiedział na ostatnim wdechu shepard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Może lepiej będzie jeśli wyjdziemy na zewnątrz? - spytała szybko Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Mam tu jakąś butle ale nie wiem czy jest pełna. Ale fakt może wyjdźmy... - powiedział Jack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Nie tam nie ma powietrza potrzebujemy generatora już mówiłem - powiedział łapiąc powietrze z butli którą wziął od Zero, po czym odpiął silnik i podał go seranie - podajcie to do Yuukiego żeby to przerobił jak da radę - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Dziewczyna przekazała silnik do Yuukiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Yuuki odebrał silnik i po kilku minutach mieli słaby generator tlenu yuuki nacisnął guzik i klapa kapsuły puściła i poleciała z dużym impetem w powietrze yuuki z nabranym powietrzem ustawił generator na ziemi i załączył go i po chwili podniosła się kopuła w kształcei półkola o promieniu 5 m . - Dobra gotowe , można wyjść - powiedział łapiąc powietrze yuuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Dziewczyna wyszła z kapsuły i rozprostowała się. Poprawiła sukienkę i spojrzała na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Jack wyszedł na zewnątrz. Wyszedł chwiejnie, po chwili usiadł na ziemi. - Dobra, no to tak. Mamy generator... da się go jakoś ulepszyć? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Mei wyszła z kapsuły i poprawiła mundur. Popatrzyła po wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 - tak tylko dajcie mi części - powiedział yuuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Wszystkie ci oddałem już. A z tych kapsuł się nie da nic zrobić? -zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) - Lepiej byłoby zrobić z nich jakieś fortyfikacje - powiedział Shepard - Tak ? a ja sądzę że lepiej będzie ulepszyć generator potrzeba będzie lepszego procesora i trochę stali chyba będzie się dało zrobić taki procesor z czipów nawigacyjnych z kapsuł - odparł trochę zdenerwowany yuuki patrząc z zadowoleniem na pomysł Zero, wyobrażając go sobie w głowie . Edytowano Styczeń 26, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts