Mephisto The Undying Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Z pustych kapsuł można zrobić fortyfikacje. Sądzę że najlepiej będzie wyrwać z nich tyle elektroniki ile się da a pustych zrobić fortyfikacje. Plus te, dziwne gąbki wykorzystać do zrobienia śpiworów. - powiedział Zero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - A po co śpiwory ? Nie lepiej od razu postawić jakiegoś domku ? dookoła są drzewa a siekier mogę kilka zrobić z tego żelastwa co zostanie. - powiedział Yuuki patrząc na komandora który wrokiem oporządził zarówno jego jak i Zero - Pozwólcie że ja będe decydować co robimy dobrze ? - zapytał komandor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Zgłaszam sprzeciw. Jesteśmy w takiej sytuacji że musimy myśleć głównie o przetrwaniu. (( W sumie na tej planecie musi być powietrze tylko innaczej. W sensie więcej ozonu czy coś)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Zero ma rację. Musimy pomyśleć o jedzeniu, piciu. Tymczasowo można zrobić śpiwory jak proponował Zero a potem będziemy budować domy.- powiedziała spokojnie. Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Nie będziemy przecież spać na tym - tu wskazała na ziemię. - A budowa domów zajmie jakiś czas. - stwierdziła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Racja w sumie przydałoby się zrobić coś na styl skafandrów bojowych ale z tych części nie będzie to nic wielkiego - tu yuuki pokazał kapsuły -Tu masz rację yuuki bez odpowiedniego stężenia tlenu poza barierą to nic nie podziałamy bez nich. - powiedział Shepard - jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to mówcie - dodał po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Po co nam skafandry bojowe? Ja mówiłam o śpiworach.- powiedziała zdziwiona Mei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 -Jakoś trzeba pozbierać to co spadło tu razem z nami - powiedział yuuki pokazując na kawałki jakiegoś statku prawdopodobnie tego z którego wypadli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 A po co?- zapytała Mei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Zaraz po tym jak Mei zapytała do ich bariery zbliżyła się grupka 5 stworków wyglądających trochę jak konie połączone z gorylami, które patrzył podejrzliwie na przybyszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Dziewczyna odskoczyła zdziwiona. - Co.. to jest..? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Nie wiem wygląda trochę jak centaur tylko zamiast człowieka jest goryl - odparł równie zdziwiony Shepard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Myślisz, że nas rozumieją? - spytała kapitana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Cóż... wątpliwe. Ale kto wie. - powiedział Zero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) - W sumie możemy się dowiedzieć tego tylko w jeden sposób - powiedział komandor patrząc zamyślając się na chwilę i podszedł do maksymalnej odległości na której mogli oddychać i pokazał jednemu z nich ręką aby podszedł. Centaurogoryle zebrały się w grupę i widocznie na coś czekały bo wyglądały tak jakby ze sobą rozmawiały. Po kilku minutach grupa stworzeń rozeszła się a w kierunku kopuły podchodził powoli najlepiej wyglądający z wszystkich stworzeń, zatrzymał się nagle na kilka kroków przed barierą. Wszyscy usłyszeli tubalny głos męski : - Witajcie , kim jesteście ? - zapytał Centaurogoryl. Zdziwionemu komandorowi przez chwilę zdawało się ze za grupą czterokopytnych stojacych za ich przedstawicielem widział jak przelatuje pegaz, ale nikomu o tym nie powiedział mysląc że to tylko zwidy. - Jesteśmy rozbitkami ze statku kosmicznego - odparł shepard patrząc w głęboko ukoloryzowane oczy stwora . - A ty kim jesteś ? - zapytał Shepard czując się lekko zakłopotanym Zanim usłyszeli odpowiedź nastała długa cisza nagle stwór nabrał powietrza i powiedział - Jestem królem nyrionów , potrzebujecie pewnie pomocy ,a z tego co zobaczyłem odbierając wibracje waszych uczuć zauważyłem że nie jesteś cie dla nas wrogiem lecz przyjaciółmi - skończył na wydechu Edytowano Styczeń 28, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Kto nie jest ten nie jest... - pomyślał Zero. - Chętnie byś my pomogli ale nie możemy wyjść poza tę bańkę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Ale to my oferujemy wam pomoc , może jakaś żywność albo materiały ? - zapytał Nyrion pokazując reszcie aby podeszli - w sumie jakieś jedzenie się przyda bo nie mamy nic a lecieliśmy tu aż dwa dni - odparł Shepard patrząc na resztę czy się zgadzają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 - Żywność się przyda. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Ma rację.- stwierdziła Mei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 - Jestem głodna.. - jęknęła z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Mei parsknęła śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Dziewczyna zgromiła wzrokiem Mei. - Mam prawo. - powiedziała, a na jej poważną twarz wkradł się lekki uśmieszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Dobrze, spokojnie.- powiedziała próbując powstrzymać śmiech . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Dziewczyna prychnęła i odsunęła się od niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 - Również coś bym zjadł - powiedział yuuki któremu również zaburczało w brzuchu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts