Syndicate Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Big mac jest w każdym aspekcie wspaniały. W fanfic'u którego piszę, Big Mac jest w związku z moim OC. XD Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Tak czy siak,FlutterMac is a best ship ever Link do komentarza
Sowenia Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Bic Mac + Cheerilee czy Bic Mac + Fluttershy...hmm...taka rozkmina by trochę ożywić wątek. Link do komentarza
Sowenia Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Otóż to...obie do niego pasują, z obydwiema wygląda dobrze.. Link do komentarza
BiP Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 No racja, ale jedna jest śmiała i mądra, druga zna się na zwierzętach i jest cicha. Link do komentarza
Sowenia Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Ciężko je ze sobą porównywać, ciężko. Aczkolwiek po namyśle chyba wolę Big Maca z Fluttershy. Cheerliee jako, że jest śmiała da sobie radę sama, a Fluttershy potrzebuje kogoś kto by jej bronił. Big Macintosh nadaje się idealnie c: Link do komentarza
Burning Question Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Bic Mac + Cheerilee czy Bic Mac + Fluttershy...hmm...taka rozkmina by trochę ożywić wątek. Nie każ mi wybierać, bo już nigdy nie zasnę! ;_; Cheerilee widzę i w roli świetnej przyjaciółki i w roli partnerki, bo fajnie uzupełnia Big Maca i pasuje do niego. Flutterkę widzę wyłącznie w roli partnerki, bo oboje są cisi, lubią przyrodę i pewnie rozumieliby się bez słów... wh, naprawdę nie wiem. ;_; Link do komentarza
Sowenia Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Nie każ mi wybierać, bo już nigdy nie zasnę! ;_; Cheerilee widzę i w roli świetnej przyjaciółki i w roli partnerki, bo fajnie uzupełnia Big Maca i pasuje do niego. Flutterkę widzę wyłącznie w roli partnerki, bo oboje są cisi, lubią przyrodę i pewnie rozumieliby się bez słów... wh, naprawdę nie wiem. ;_; To nie jesteś sama ;__; Jeszcze do niedawna sądziłam, że już wybrałam i wolę Fluttershy w roli partnerki dla Big Maca..ale jednak nie jestem pewna. To zbyt trudny wybór. Link do komentarza
Burning Question Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 ...takie rzeczy mi Google właśnie wyszukało lol: Problem z głowy...? ^^" Link do komentarza
Sowenia Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Heh. Nie najgorsze takie rozwiązanie XD A Big Mac ma przecież Breaburna albo Caramel'a jak kto woli Link do komentarza
Garin Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Archiwizuję. Postawię to na nowo na nowych zasadach. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Garin Link do komentarza
Recommended Posts