SnuJ Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Nick otworzył oczy, słysząc, że Jonathan jest nad jeziorem. Z uśmiechem na twarzy podniósł głowę. - Pewnie poszedł znaleźć coś do pożywienia... Ma szpadę i myśli, że taki super survivalowiec się znalazł - Zaczął się po cichu śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan wstał i zaczął zbierać jakiekolwiek ładne kwiatki które były na wyspie. Gdy zebrał duży bukiet ruszył na plażę. Podszedł do Tessy, klęknął przed nią i wystawił bukiet.- Przepraszam.- powiedział. Miał keszcze czerwone oczy od płaczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((Really xD)) Dziewczyna spojrzała na Jonathan'a z niedowierzaniem. - Serio? - spytała z zaskoczeniem. Nie myślała, że ją przeprosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (( Obiecałem.)) Tak. Jest mi na prawdę przykro.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Wydawało mi się, że mnie uderzysz. - powiedziała cicho ciągle patrząc na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Chciałem cię tylko przestraszyć a przesadziłem.- powiedział a w jego oczach pojawiły się łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Nie płacz... - powiedziała cicho. - Wybaczam ci, ale nie rób tak więcej.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan nie wytrzymał i się popłakał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Dziewczyna wystraszyła się. Odłożyła kwiatki i przytuliła go. - Nie płacz, wybaczyłam ci.. - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Nick słysząc jak Jonathan płacze, spojrzał na niego - Ha! Ciota! - Roześmiał się - Mężczyźni nie płaczą, a zwłaszcza w takich momentach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Tessa spojrzała na Nick'a. Wstała i złożyła na jego brzuchu solidny kopniak. - Zamknij ryj! On przynajmniej ma uczucia, ty jesteś nic nie wartym śmieciem! Uczuciowym głazem! - krzyknęła wściekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Dziękuję ci. -powiedział do Tessy uśmiechają się przez łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Spróbuj skurwielu jeszcze raz się zaśmiać. - warknęła patrząc w oczy Nick'owi. - Gówno znaczysz dla tego świata, dla mnie nie istniejesz. - dodała przez zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Tessa...-mruknął. Oddalił się kilka kroków i zaczął patrzeć na horyzont. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Nie istniejesz. - powtórzyła zła. Wzięła kwiatki i podeszła bez słowa do Jonathan'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 Ethan zaśmiał się lekko, po czym spojrzał na Nicka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (edytowany) Nick pomału zaczął wstawać zbierając się. Spojrzał na Ethana - I tak to jest z tymi kobietami cholera... Mówisz coś, co jest prawdą, a one sprzedają ci pierdolonego buta na twarz. - Lekko się zaśmiał spoglądając na Tesse. - A ty co?! Tylko potrafisz bić ludzi za coś, co jest prawdą i tylko prawdą? Co?! - Wbił w nią wzrok czekając na to co zrobi. Edytowano Luty 6, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Tch, może prawdą dla ciebie. - powiedziała spokojnie siadając niedaleko. Patrzała na niego z niewinnym uśmiechem. - Widzę nie jesteś zbyt... kumaty. - dodała rozbawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Nick nie mógł uwierzyć w to co usłyszał. - Ja? Nie kumaty? Ty wiesz kim ja jestem?! Jestem pierdolonym inżynierem, który zajmuje się tymi pierdolonymi, największymi wieżowcami świata...! Więc gdybym nie był kumaty, to dawno bym wyleciał z tej firmy na zbity pysk.- Tłumaczył dziewczynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Czekaj, źle mnie zrozumiałeś. Może i jesteś kumaty w tych "inżynierskich sprawach", co nie znaczy, że jesteś kumaty w sprawach uczuciowych. Jak zdążyliśmy wspólnie zauważyć jesteś oschłym, zarozumiałym chłopcem. - powiedziała spokojnie patrząc na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Jonathan słuchał zdumiony wymiany zdań. Wreszcie nie wytrzymał i poszedł do jeziorka. Tam usiadł i odetchnął spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Oschłym, zarozumiałym chłopcem... - Powtarzał sobie po cichu. - Nie jestem zarozumiały - Spojrzał z wściekłością na Tesse - A moją oschłość, to ja mogę dopiero pokazać - ściągnął z oka swój monokl i schował do kieszeni. - Do tego jeszcze kilka innych cech charakteru - Podwinął rękawy z uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Nie fatyguj się. - ziewnęła i położyła się plecami na piasku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Jonathan umył twarz w wodzie i zasnął na brzegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) - A właśnie, nie powinnaś szukać swojego "księcia z bajki"? - Zaśmiał się rozglądając wokół. Edytowano Luty 7, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts