Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 -Co teraz? - Zapytał Ethan, spoglądając na Woody'ego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 ((Miłość od 6 godzin? )) Woody zaczął układać kamienie w około metrowy okrąg. Wbijał je w piasek na tyle by były w nim na dwa centymetry. Potem zaczął ciąć drewno, wpierw zrobił sześć około czterdzieścio centymetrowe ,,stołki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Ej. A tam kto stoi? Nick!-zawołał. Nadal trzymał dziewczynę ale nie zważał na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Ona go nie kocha ._.] Tessa spojrzała w stronę, w która krzyknął chłopak. Zobaczyła jakąś czarną postać. Czy to byl rzekomy Nick, nie wiedziała. Nigdy go przecież nie wiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Hę? Co do... - Nick spojrzał w dół. Ułożył dłonie w daszek, by lepiej widzieć. - Nie no, ja już chyba mam halucynacje. - Zaśmiał się, po czym poszedł poszukać zejścia z klifu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [ Mephisto się zagalopował. Lolz. ]Jonathan puścił dziewczynę.- Gdzie cię poniosło?- zapytał chłopaka gdy ten zszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) [ [Ona go nie kocha ._.] Mhmmmm... Ona sama o tym nie wie] Cierpliwie i z ciekawością patrzy na to, co robi Woody. Edytowano Styczeń 31, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [On musi ją w sobie najpierw rozkochać, tak łatwo nie będzie! [emoji14]] Dopiero gdy została z tyłu zorientowała się że raz, Jonathan ją obejmował, a dwa, że pod mokrą bluzką prześwitywały kontury jej ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Mnie?! To was gdzie posiało? Zaraz... Kto to? - Wskazał na dziewczynę - No cóż, mniejsza z tym, co wam do cholery tak długo zeszło?! Pilnowałem tej... dziewczyny z pontonu, ale nikt nie przychodził, więc sam postanowiłem was poszukać. - Tłumaczył się Nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 ((No a Lucek robi wszysto żeby mieć shippa )) - Okej... mamy patyki? - zapytał Woodie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Po pierwsze gdy sobie poszedłeś reszta przyszła z naszą koleżanką a po drugie my potem poszliśmy cię szukać.- powiedział.- Ale teraz wracajmy.- postanowił Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 -Patyki?... Nie... Trudno wydobyć patyki z palm... - Powiedział Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Przydały by się. Ale okej. Spróbuję coś wymyśleć. - powiedział Woodie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Cholera jasna... Ty nawet nie wiesz ile przeżyłem i co spotkałem! - Powiedział Nick ruszając za Jonathanem. - Tak w ogóle... Kim jesteś? Kolejnym pieprzonym rozbitkiem? - Zaśmiał się spoglądając na nieznajomą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 -Ale wiem, skąd możemy wziąć trochę liny... Twój ponton na pewno jest obwieszony liną do trzymania, każdy ponton ratunkowy taką ma. - Powiedział Ethan - Pójdę, i ją wezmę. - Ethan pobiegł truchtem do pontonu Woody'ego i zdemontował z niego długą na 10 metrów linę, miała ona jakieś 2,5 cm grubości i była dośc wytrzymała. Ethan rzucił ją na ziemię koło Woody'ego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Co proszę? - spytała niedowierzając. - Pieprzonym rozbitkiem? Za kogo ty się masz?! - krzyknęła zła. Wyszła z wody zostawiając płaszcz na brzegu i weszła w las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 To jednak kobieta więc wyrażaj się Nick.- powiedział Jonathan do kumpla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Coś nie w czasie Lucypher ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Ruszył za dziewczyną.- Tessa. Zaczekaj!- zawołał. Podbiegł do niej. - On jest trochę szurnięty. Wybacz mu.- poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Idź do swojego kumpla, po co masz zadawać się z "pieprzonym rozbitkiem"! - warknęła przyspieszając kroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) - Ale co mi innego pozostało?! Jestem na tej wyspie... Wszystkie ważne rzeczy właśnie poszły się miziać, a ja nie mam kontaktu ze światem! Tak! Po prostu świetnie! Normalnie jestem w raju! - Poddenerwował się trochę. - Kim jestem? Cóż. Jestem tylko kretynem który musiał wsiąść do tego pieprzonego samolotu i lecieć do Europy, by zająć się budową! - Wykrzyczał Nick. [EDIT: omg, trochę za późno xd] Edytowano Styczeń 31, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 -Uhmmm... Woods?... Pójdę wzdłuż plaży, ok? Może znajdę coś ciekawego. Spróbuję okrążyć wyspę. - Oczywiście, jeżeli nie jestem ci tu potrzebny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 -spoko, dam radę. Jak znajdziesz patyki to przynieś. - powiedział kontynując robienie ogniska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Jasne - Ethan ruszył w tą samą stronę, gdzie razem z Woody'm znalazł wcześniej Tessę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) Tessa. Ja cię nie uważam za pieprzonego rozbitka. Jesteś miłą i piękną dziewczyną. Ale skoro mnie również uważasz za kretyna to po prostu powiedz.- powiedział i zwolnił kroku. Załamany wrócił na plażę.- Mam mięso.- powiedział do Wooda i położył na ziemi węża i płaszczkę. Edytowano Luty 1, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts