Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 [Również pisze się przez "Ż" xp] Dziewczyna zaczęła biec w przeciwnym kierunku do plaży. Łzy spływały jej po policzkach. W końcu znalazła się tu przymusowo, a oni nazywają ją pieprzonym rozbitkiem! - Myślałam, że Jonathan jest inny. Ale wszyscy faceci są tacy sami. - szepnęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - A gdzie Tessa? - zapytał, przy okazji stworzył z liści coś na wzór dywanu, popijał mleko z kokosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) Właśnie po nią idę.- powiedział i pobiegł w dzicz. Gdy był przy rzece krzykną- Tessa stój!- zaczął nasłuchiwać. Edytowano Luty 1, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) [Może ugryźć ją wąż albo pająk?] Dziewczyna odwróciła się, policzki miała mokre od łez. - Zostaw mnie! - krzyknęła w las. Edytowano Luty 1, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 ((No kurwa, stał na plaży, olał pytanie i teraz jeszcze ją kurwa dogonił?! Co to kurwa Usian Bolt?! Przez gęstwine biegł z taką prędkością że dwa kilometry przewagi nie robią mu różnicy?! )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 [Ok] Gdy dziewczyna biegła mogła poczuć ukąszenie na lewej ręce. Gdy na nią spojrzała mogła zobaczyć na niej dorodnego ptasznika. Jonathan dalej biegł za dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 ((Aha, czyli logika jebie was obydwu. Fajnie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 [Zobaczył a dogonił to jednak różnica...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 [Ja się dostosowuje. Jeśli on biega z prędkością światła i na dodatek na rentgen w oczach... xd] Dziewczyna wrzasnęła i strąciła pająka z ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 ((Skoro jest to las na wyspie gdzie rosną drzewa kokosowe to jest to las tropikalny, a tropikalne lasy są gęstę w hui, żeby ją zobaczyć musiałbyć maks 10 metrów odniej. Nie wspominając już o fakcie że szpada twojej postacie nie powinna być w bagażu podręcznym...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 [ edytowałem.] Po kilku krokach dziewczyna mogła. poczuć, że jej ręka drętwieje. Gdy Jonathan usłyszał jej krzyk bardziej przyspieszył. Miał nadzieję, że dziewczynie nic nie jest. [ spoko, nie umrze. Drętwota jest tym czasowa. Ważne że nie wstrzyknął jadu...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) Tessa klęknęła i złapała się za rękę. Zaczęła tracić w niej czucie. Edytowano Luty 1, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Drętwota zaczęła się rozprzestrzeniać na ramię i na nim się zatrzymała. Lecz co dziwne nic to nie bolało. Jonathan po 10 minutach był przy dziewczynie. - Co się stało?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego jednocześnie wystraszona i wściekła. - To przez ciebie! Ugryzł mnie jakiś pieprzony pająk!! - krzyknęła wstając. - Mam was dosyć, zostawcie mnie wreszcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Pokaż rękę.- poprosił spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Czego nie rozumiesz w słowach "Zostaw mnie"?! - krzyknęła. Była wystraszona, nie wiedziała co się dzieje i czy ten pająk byl jadowity. Nie wiedziała, czy może tu komuś zaufać, bała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Pokaż tą cholerną rękę. Chcę ci pomóc a nie zaszkodzić. Chcesz zachowywać się jak Nick który wie wszystko najlepiej!?- krzyknął i złapał dziewczynę za rękę. Zaczął się jej przyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Dziewczyna była wystraszona i w końcu poddała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Ech. Teraz pytania. Jaki to był pająk.- zapytał znudzonym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) - Wyglądał na.. ptasznika. Ale nie zdążyłam mu sie dokładnie przyjrzeć. Wiem że byl wielki. - powiedziała nadal wystraszona. Edytowano Luty 1, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Ech.- westchnął chłopaki przyłożył usta do dwóch dziurek w jej ręce. Wyssał trochę krwi. Po chwili ją wypluł.- Jest dobrze. Nie ma jadu. Twoja ręka będzie sprawna za dwie godziny. - powiedział wyraźnie uspokojony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Bleh... - jęknęła widząc wyczyny chłopaka. - Die godziny? Super. To cześć. - powiedziała idąc przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Woody usiadł na ziemi. Jego liściasty dywanik miał posłurzyć za daszek, niestety bez patyków nie uda mu się tego zbudować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Dalej jesteś na mnie zła?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Tessa nie odzywała się, tylko szła dalej przed siebie co jakiś czas się potykając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts