Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Jonathan szedł za nią.- Odpowiesz mi? Przecież nic nie zrobiłem, żebyś się na mnie obraziła.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Masz mnie w głębokim poważaniu, zresztą jak reszta. - powiedziała na tyle spokojnie ile mogła. - Jestem pieprzonym rozbitkiem, takie życie. - dodała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Woody widząc że nikt nie wraca westchnął cicho. Wstał i zaczął rąbać drewno. Przygotował trochę do zrobienia ogniska. Mimo wszystko niepokoił się o to że reszty nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) Nick, dochodząc do obozu, podszedł do jeszcze nie znanemu mu mężczyzny - Hej, widziałeś gdzieś.... eeee.... Ethana? Myślałem, że tutaj będzie. - Spojrzał w dzicz. - A tak przy okazji. Jestem Nick. - wyciągnął w jego stronę dłoń. Edytowano Luty 1, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Woody. - uścisnął dłoń Nicka. - Ethan poszesł ocenić wielkość wyspy. Mógłbyś tu zostać? Bo Jonathan i Tessa gdzieś się zgubili. - poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Jasne... I tak nie zamierzam od nowa przechodzić znów tej samej przygody w dziczy i potykać się o śmierć... Too... Pomóc ci w czymś? - Spojrzał na Woody'ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Nie trzeba. Po prostu tego popilnuj a ja pójdę ich poszukać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Poważnie...? - Spojrzał z wyraźną zdziwioną miną. - Arrrghh... Dobra, przypilnuje tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 -Ej! - Woody i Nick usłyszeli głos Ethana z odległości jakichś 100 metrów - Patrzcie co mam! - Ethan ciągnął coś za sobą, wyglądało to jak dość duża, metalowa skrzynia, wyglądała też na dość ciężką, bo Ethan widocznie miał trudności z jej ciągnięciem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Nick podbiega truchtem do niego, śmiejąc się - No, brawo... Znalazłeś "Czarną Perłę"! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 -Może uda się otworzyć tą kłódkę siekierą Woody'ego? - Zaproponował Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Lepiej agrafką. Jeśli jest tam coś kruchego, to po uderzeniu siekierą może się zniszczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 -Chcesz się pieprzyć z otwieraniem zamków? - Zapytał Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Dobra, mogę spróbować. - wziął siekierę zamachnął się i uderzył w kłódkę od góry, wzdłuż skrzyni a kłódka odpadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) Ethan otworzył skrzynię. Była pełna małych gąbeczek, mężczyzna zaczął grzebać w skrzyni i po chwili wyciągnął z niej jakąś wazę. - Dzbanek?... Pierdolony dzbanek!? - Ethan wyraźnie był zdenerwowany. - Ciągnąłem tu tą skrzynie przez pół wyspy, żeby znaleźć jakiś pierdolony dzbanek!?... - Ethan zamachnął się i cisnął wazą w stronę moża. Osunął się na kolana i klęczał tak nieruchomo, plecami do reszty towarzyszy, po prostu gapiąc się na morze. Edytowano Luty 1, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - A czego się spodziewałeś? Pewnie rozbił się tu jakiś statek a ta skrzynia z niego wypadła. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Walić to... - Powiedział Ethan, po czym powoli wstał i podniósł harpun. Chłopak poszedł w stronę oceanu, i powoli szedł coraz głębiej, wyglądał, jakby się za czymś rozglądał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Nick zauważając, jak Ethan czegoś szukał, od razu wpadła mu myśl - Ethan! Co ty szczęścia szukasz?! - Zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Ethan nie odpowiedział, dalej wypatrywał czegoś w wodzie, po chwili usiadł na jakiejś skale, gdzie woda sięgała mu do szyi i lekko naciął sobie skórę na dłoni ostrym końcem harpuna. Mężczyzna pozwolił krwi kapać do wody, i dalej czegoś wypatrywał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Woody wstał. Pobiegł w stronę wody i wbiegł do niej, po chwili dopłynął do Ethana i złapał go po czym zaczął go ciągnąć w stronę brzegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Zostaw! Nie mam zamiaru popełniać samobójstwa, robię coś innego... - Ethan wyszarpnął się z uścisku - Idź po bandaż... [Jak coś to zacięcie było małe, nie jakieś wielkie ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 ((To co chciał zrobić, rekina wywabić)) - Co ty rekiny chcesz łapać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 -Nie, obiad chcę złapać - Powiedział, po czym ruszył spowrotem w stronę skały na której siedział. - Rekina też da się zjeść... Nie obchodzi mnie to, co zjem, po prostu chcę coś zjeść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Nie złapiesz rekina w taki sposób. Poza tym, mamy węża, jak chcesz to go zjedz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Myślałem, że rekiny płyną do krwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts