Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - A owszem pływają ale nim byś zdążył go zabić on najpewniej by cię zabił. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Siedziałem na skale... Rekiny skaczą dwa metry ponad poziom wody? A zresztą mam to - Ethan eksponuje harpun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Nie zdążył byś go trafić, rekini są jednak szybkie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Eh... Mamy tylko jakiegoś głupiego węża?... - Ethan zapytał z rezygnacją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Dwa węże i płaszczkę. - powiedział. - Idę poszukać Jonathana i Tessy. - powiedział i po wzięciu siekiery ruszył do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Ethan westchnął i wrócił na plażę, wolał poczekać, aż znajdzie coś lepszego do jedzenia więc po prostu usiadł na ziemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) - Idź do swoich przyjaciół, poradzę sobie. - powiedziała cicho i szła dalej. Nie chciała się przy nim rozpłakać. Edytowano Luty 1, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Ale Tessa. Jesteś na prawdę szczera ale bez przesady. Jesteś jedyną osobą która poprawiła mi nastrój. Jesteś na prawdę wyjątkowa.- powiedział ale się nie ruszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Dziewczyna odwróciła głowę. - Jaka? - spytała niedowierzając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Wyjątkowa. Ale ty nawet nie chcesz ze mną rozmawiać.- opuścił głowę lekko załamany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Ethan rozejrzał się po horyzoncie. Jego uwagę przykuł czarny punkt, jakim cudem wcześniej go nie zauważył? -Popłynę sprawdzić co to jest - Ethan wskazał na punkt, mówiąc do Nicka. - Zostań tu i w razie czego powiedz reszcie gdzie popłynąłem. Wezmę ponton Woodsa... - Ethan pobiegł do pontonu Woody'ego i zaciągnął go do wody, po czym na niego wskoczył i zaczął płynąć do zauważonego wcześniej punktu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 ((No i shipping )) Woody szedł przez las, przy okazji szukał jakiś kijów i zagubionej pary. Znalazł jakiś leżący na ziemi długi kij. Dość gruby, taki jakiego potrzebował. Wziął go do ręki i ruszył dalej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Przepraszam... po prostu nie pozwolę sobie, by ktoś mnie obrażał. - powiedziała. - No i wygląda na to, że się na tobie wyżyłam... - dodała podchodząc do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Jakoś to przeżyję.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) - Wybaczysz mi? - spytała patrząc na niego. Zaczęła odzyskiwać czucie w palcach. Edytowano Luty 1, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 No oczywiście. Wracamy?- zapytał. Nadal się uśmiechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Tak, myślę, że tak. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Jak ręka?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Lepiej, odzyskuję czucie w palcach. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 To dobrze.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Tak, też tak myślę. - powiedziała i spojrzała w dół. Pod jej nogami pełzł właśnie duży wąż. Krzyknęła i odskoczyła gwałtownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Cholera.- warknął chłopak. Złapał węża pod łbem. Wąż syknął na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Tessa była totalnie przerażona. - Błagam, zrób coś! - krzyknęła ze łzami w oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 [Przecież go trzyma.] Jonathan syknął na węża. Chłopak złapał go drugą ręką i skręcił mu kark.- Już. Spokojnie.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 [Wężowi można skręcić kark? ] - Fuj! Fuj! Ochyda! - krzyknęła z obrzydzeniem. - Dlaczego wszystko musi atakować właśnie mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts