Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Dziewczyna złapała się jego szyi mocniej, by nie spaść. Chichotała pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - No Chryste Pańscy no! Jakby los nie mógł nam dać czegoś pożytecznego jak na przykład telefon satelitarny... - padł na kolana z załamania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Ej! Tutaj!- krzyknął gdy zobaczył Woodiegi kilka metrów na prawo od nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Ethan nic nie mówił, rozejrzał się tylko. - Łódka się przyda... Skrzynia może też... Nie wiem, skoro mamy łódkę możemy rozwalić ponton i z niego coś zrobić, ale pogadam o tym z Woodsem - Powiedział w końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Z gumy można zrobić dach, by było sucho pod głową, bo nie będzie przeciekać jak liście. Z skrzyni... - zastanawiał się chwilę - Spiżarnie... Chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Woody zakręcił. - Od godziny was szukam. - powiedział gdy podszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 A my od dwóch godzin zabiliśmy węża.- powiedział Faust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Dobry pomysł... Reszta jeszcze nie wróciła? - Zapytał Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Nie. Oby się tylko nie zgubili... Nie mam zamiaru znów łazić po lesie szukając jakichś osób. O nie, nie w tym życiu... - Powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 -Spokojnie, nigdzie nie musisz łaźić - Uspokoił Nicka Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 ((Ciekawe czemu Woody ma taki respekt, boją się Bobrołaka?)) - Dobra, wracajmy. Już wieczór się robi. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) [Woody w sumie jest najsilniejszym ogniwem w całej grupie, przynajmniej według mnie i Ethana A zresztą ponton należy do Woody'ego] Ethan podszedł do skupiska kokosów i wziął jednego, po czym powędrował do zauważonego wcześniej skupiska głazów, gdzie otworzył kokosa o kamień. Mężczyzna wrócił do Nicka i zaczął pić mleko kokosowe. Edytowano Luty 2, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się. - Myślisz, że sama dam rade dojść do "obozu"? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Woody spojrzał na dziewczynę. - No. Twoje nogi wydają się być sprawnę. Raczej dasz radę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Wiem. Problem w tym, że on nie chce mnie puścić. - powiedziała wskazując rozbawiona na Jonathan'a. - Mam tylko niesprawną rękę. - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Nick przygląda się Ethanowi - Ty... Dałbyś trochę się napić, a nie wszystko tak chlejesz... - Zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 (edytowany) -Łap - Ethan sięga po drugiego kokosa i rzuca go do Nicka Edytowano Luty 2, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - No... Nareszcie coś do picia. - złapał kokos, rozbił go o znaleziony w pobliżu kamień i zaczął pić. - Nie wiedziałem nawet, że to takie dobre - spojrzał na Ethana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 -Ja też - Zaśmiał się Ethan i dokończył swoje mleko. - Gdzie oni się podziewają?... Już się ściemnia... - Mruknął Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Nick otworzył usta w celu powiedzenia czegoś, ale się opamiętał. Po chwili ciszy przypomniało mu się o jednej sprawie - Właśnie... Ethan, wiesz może, kiedy ona się wybudzi? - Wskazał na ponton, w którym leżała Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - No cóż, to wasza sprawa dlaczego on nosi cię na rękach ale cóż. Ruszmy się. Wolę nie biegać tu po nocy. - powiedział Woody. (( [Woody w sumie jest najsilniejszym ogniwem w całej grupie, przynajmniej według mnie i Ethana Najsilniejsze ogniwo co? Na pewno? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 (Emily nie leży na pontonie, nasz ponton został podziurawiony przez ostre skały na płyciźnie tej wyspy.) -Hmmm... Nie wiem... Śpi już cały dzień... I noc... Dajmy jej czas do jutra... - Zdecydował Ethan (Umysłowo, jest opanowany itp) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Jonathan burknął coś niezrozumiałego po nosem i ruszył za rudym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Gdy Tessa zobaczyła zarysy plaży wyślizgnęła się z rąk chłopaka. - Już dam radę - powiedziała.z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) Gdy znaleźli się na plaży a zarys obozu stał się widoczny Woody uśmiechnął się. - Jak was nie było zrobiłem ognisko. - powiedział. Edytowano Luty 2, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts