Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Super, dzięki - powiedziała z uśmiechem. Zaczęła odzyskiwać czucie w dłoni. Edytowano Luty 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Ethan spojrzał się w stronę lasu - Patrz, idą... - powiedział Nickowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Jesteśmy. - powiedział do Ethana gdy dotarli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 - Co wam zajęło tak dużo czasu?... - Ethan wstał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Szukanie ich nie było takie łatwe. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Kłótnia, pogodzenie się, w międzyczasie zostałam ugryziona przez pająka-mutanta i nie czuję całej ręki.. w sumie nic ciekawego. - zaśmiała się. Edytowano Luty 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 -Pająka mutanta?... - Ethan zdziwił się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Do mojej ręki przyssał się wielki ptasznik. - powiedziała z obrzydzeniem. Edytowano Luty 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 - Oh... Ok... A znaleźliście coś ciekawego może? - Zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Jeziorko. - wrócił jej humor. - Razem z Jonathan'em skorzystaliśmy z niego. - dodała. - Poza tym mnóstwo węży i innych pająków. Bleh.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 - Ja znalazłem łódkę - powiedział Ethan, wskazując na drewnianą łódkę - w środku jest wiosło i jakaś pusta skrzynia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Czyli że... ktoś jeszcze musi tu być. - powiedziała rozglądając się. - Innego pomysłu nie mam. Edytowano Luty 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Albo ktoś taki jak my zginął i zostawił nam łódkę - stwierdził Ethan Edytowano Luty 2, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Mam nadzieję, że nie... - powiedziała cicho. - Nie chciałabym spotkać nieboszczyka w tej... puszczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 - Jeżeli ta osoba zginęła to raczej na morzu, bo tą łódkę znalazłem na wodzie jakieś 300 metrów od wyspy... - Oznajmił mężczyzna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - To... lepiej niż znaleźć go/ją na lądzie. - powiedziała i poprawiła płaszcz na plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Niedługo się ściemni... Niech nikt już nie odchodzi od obozu - Zażądał Ethan po czym znowu usiadł naprzeciw ogniska Edytowano Luty 2, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Ja nie mam już takiego zamiaru.- powiedział Jonathan siadając na brzegu i patrząc na zachód słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Ja idę już spać... Dobranoc... - Ethan położył się na plecach, zamknął oczy i spróbował zasnąć Edytowano Luty 2, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Dziewczyna usiadła obok Jonathan'a bez słowa i poprawiła płaszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Nad czym myślisz?- zapytał nie patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Nick podszedł do ogniska i usiadł na piachu. Spoglądając lekko na Jonathana i tą "nową", lekko się zaśmiał spuszczając głowę w dół. Po chwili ciszy wykrztusił coś z siebie - Jak wy słodko tak razem wyglądacie... Tylko dorwać pistolet i jeden nabój - Zaśmiał się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Ile tutaj wytrzymamy. - odpowiedziała na pytanie chłopaka. - Trochę się boję.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Nie masz czego.- powiedział. - A odpowiadając na twoją zaczepkę Nick. Ten jeden nabój to na twój łeb?- zapytał z ironią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts