Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Biedny... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Takie życie. Nic nie poradzę.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Ja nie wyobrażam sobie życia bez dłuższego spania. - zaśmiała się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Jonathan tylko się zaśmiał. Położył się obok dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Dziewczyna ziewnęła i przeciągnęła się. Po kilku minutach była już sucha i mogła założyć ubrania. Usiadła i spojrzała na Jonathan'a. - Wracamy? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Ok.-powiedział. Wstał i zarzucił sobie płaszcz na ramiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Tessa wstała i ubrała się. - Pożyczysz mi jeszcze kiedyś swój płaszcz? - spytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 No oczywiście. Mam nadzieję, ze jeśli się stąd uwolnimy jeszcze kiedyś cię spotkam.- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Jeśli się uwolnimy. - powtórzyła po nim. - Jak na razie się na to nie zanosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Ech. No nic. Ja idę poszukać czegoś do jedzenia.-powiedział gdy wrócili. Podniósł szpadę i ruszył w dzicz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Ethan wstał i schował pistolet na flary za pasek od spodni i nakrył go koszulą, tak jak wcześniej, po czym położył się na plecach i leżał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Dziewczyna usiadła obok Ethan'a bez słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Jonathan wrócił po godzinie. W rękach miał węża i coś podobnego do aligatora. Sam miał ranę na ręce i nodze.- Przyniosłem coś do jedzenia.-powiedział kładąc zwierzęta na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Ethan wciąż leżał zupełnie, jakby był martwy, ale oczy miał otwarte i rozglądał się po niebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Ethan..? - spytała machając mu dłonią przed twarzą. - może byś się chociaż odezwał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 -Hmm? - Mruknął pytająco Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Czemu nic nie mówisz? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - A co mam mówić? - Zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Cokolwiek, zachowujesz się trochę jak... trup. Leżysz i nic nie robisz. - powiedziała. - Zaraz nam tu popadniesz w depresję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 -Nie mam co robić...... - Westchnął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 To masz. Obierz apigatora.- powiedział Faust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 [Chyba aligatora xp] Dziewczyna odsunęła się od martwego zwierzęcia. - Bleh... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (( piszę na fonie sorki za literówki.)) Jonathan wzruszył ramionami. Obtarł twarz z potu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Później... - Powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 ((Aligatory nie żyją na takich wyspach ._. )) Woody obudził się, rozejrzał się i westchnął. ((Jak się z kamienia zrobi garnek to przy pomocy kilku mięs z użych kul-pająków i jagód Woody może zrobić Potworną Lazanie. Pozdro dla tych którzy wiedzą o co chodzi)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts