Shine Star Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 - Możesz jaśniej? - spytała zamykając oczy ze znudzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 - No tego twojego "Jonathanka". Przecież widziałem, jak cię błagał o coś tam, klęcząc i z kwiatami w rękach. Już nie udawaj, że nie wiesz o co mi chodzi. - Roześmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Dziewczyna zarumieniła się lekko. - A co, zazdrosny jesteś? - spytała sarkastycznie. - Przeprosił mnie bo miał dowód, nie twój interes. - dodała otwierając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 (edytowany) - Ja? Zazdrosny? - Uśmiechnął się ironicznie - No coś ty, ja wręcz chciałbym, by wam się udało! Tylko po to, by później coś zrobić... - Powiedział do siebie. Edytowano Luty 7, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 - Jesteś pierdolnięty, wiesz? - powiedziała siadając z uśmiechem. - I zazdrosny, to widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Jonathan po kilku godzinach wstał i ruszył na spacer po plaży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Dziewczyna wstała i podeszła do morza. Spojrzała w dał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Jonathan zobaczył Tessę z daleka. Przystanął i usiadł na piasku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Tessa zaczęła nagle płakać, łzy leciały jej po policzkach. Ciągle patrzała w dal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Jonathan zobaczył, że dziewczyna płacze. Podbiegł do niej i objął ją. - Co się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 - Tak tęsknię za moją rodziną i przyjaciółmi... - powiedziała. Łzy ciągle leciały jej po policzkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 (edytowany) Nick siedząc przy obozowisku, wciąż powtarzał sobie - Ja? Zazdrosny, tak już do niej pędzę. - Nagle zauważył jak Jonathan wychodzi z buszu - Zaraz... Wrócił? Myślałem, że uciekł i zdziczał - Uśmiechnął się pod nosem. Wstał i lekkim krokiem podszedł do nich na bezpieczną odległość. - Proszę, proszę, proszę. Kto tutaj zaszczycił przyjść? Wielki pan "nie zbliżać się, mam szpadę"? - Zaśmiał się - Co upolowałeś? Pewnie wielką małże, albo ogromnego węża boa owiniętego wokół Żarłacza Białego. - Roześmiał się Edytowano Luty 11, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Dziewczyna spojrzała na Nick'a załzawionymi oczami. Upadła kolanami na piasek i zaniosła się szlochem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Jonathan podszedł do Nicka. Udeżył go w brzuch a potem w twarz.- Zamknij ryj.- warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Nick leżąc na ziemi, podniósł głowę i wbił w Jonathana niemrawy wzrok - Bo co? Znowu mnie uderzysz? Posłuchaj... wiem, że chcesz jej zaimponować, ale na co ci to teraz? Po roku to ja rozumiem, ale po dwóch dniach? Ogarnij się chłopie. A teraz... Idę spać. - położył głowę na piachu i zemdlał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Tessa nadal płakała, miała tego wszystkiego dosyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Jonathan odszedł kilka kroków i położył się na piasku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Dziewczyna skuliła się na piasku. Zacisnęła powieki spod których ciągle leciały łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Wszystko będzie dobrze.- powiedział do niej Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Tessa wstała gwałtownie. - Nie, nic nie będzie dobrze! - krzyknęła w jego stronę, po czym pobiegła w stronę jeziorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Jonathan westchnął zmęczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Gdy dziewczyna dobiegła do jeziorka zakręciło jej się w głowie i padła nieprzytomna na piasek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Jonathan poszedł za Tessą. Gdy zobaczył, że leży nieprzytomna uklęknął obok niej. - Tessa?- zapytał niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Tessa była nieprzytomna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Cholera.- mruknął. Zdarł z koszulki kawałek materiału, zamoczył go w wodzie i optarł nią delikatnie. twarz dziewczyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts