Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Dziewczyna po długiej chwili otworzyła powoli oczy. Strasznie bolała ją głową więc złapała się za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Jonathan wstał już uspokojony.- Było się na mnie nie wydzierać.- mruknął i ruszył w stronę plaży.- Zmocz ten kawałek koszuli i zrób sobie kilka zimnych okładów na głowę.- Zaproponował na odchodnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Tessa usiadła, w jej oczach znowu zjawiły się łzy. Skuliła się na piasku i zaczęła łkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 No o czego beczysz? Najpierw się na mnie wydarłaś a teraz płaczesz?- zapytał: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 - Kiedy n-niby na ciebie krzyczałam..? - spytała siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Nie, nic nie będzie dobrze.- powiedział naśladując jej głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 - A c-co.. dziwisz mi się..? - spytała cicho. - Zostaniemy tu pewnie d-do śmierci... - zaczęła łkać. - Tęsknię za m-moją rodziną! - zacisnęła powieki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 A pomyślałaś o tym, że nasz drwal może zrobić tratwę, zbierzemy jakieś owoce i możemy płynąć. Ech. Nie wiem. Łeb mnie boli.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Dziewczyna nie otwierała mokrych od łez oczu. - Boję się... - szepnęła niemal niesłyszalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Czego?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Dziewczyna wstała i podeszła do niego. Spojrzała na niego bez słowa załzawionymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Jonathan przytulił delikatnie dziewczynę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Tessa oparła się głową o jego tors. Westchnęła cicho próbując się znowu nie rozpłakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Już dobrze. Uda nam się z tąd uciec.- uspokajał dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Dziewczyna zamknęła oczy. Nadal czuła się słabo po wcześniejszym omdleniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Usiądź i odpocznij. - zaproponował z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Tessa usiadła powoli. Spojrzała na chłopaka pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Chcesz się czegoś napić?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Chętnie - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Jonathan znalazł kokosa na ziemi. Robił go na dwie połówki.- Masz.-powiedział podając jedną dziewczynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Dziękuję. - powiedziała i napiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Lepiej?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Trochę. - powiedziała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 To dobrze.- powiedział i pogłaskał ją po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Tessa uśmiechnęła się słabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts