Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Woody uścisnął mu rękę. - Niestety, nic nie mam. Jestem tu od godziny i nie zdążyłem jeszcze przeszukać lasu w poszukiwaniu żarcia. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 - To może lepiej się ogarnijmy i poszukajmy czegoś? Jonathan? Mógłbyś pójść do pontonu po apteczkę i harpun? Ja z Woody'm pójdziemy na krótkie poszukiwania... Będziemy kręcić się blisko plaży, żeby się nie zgubić... - Powiedział Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Nick obudził się i podniósł głowę. Założył na oko swój monokl i rozejrzał się wokół. Zszedł z pontonu zaspany i zastanawiał się, dlaczego ten Pacyfik jest taki nierówny. Zamoczył twarz w wodzie i ruszył w stronę lądu. Wtedy dopiero padł na ziemię i ułożył się jak muzułmanie do swych modłów. Po chwili wstał i ruszył w stronę reszty stojącej na ziemi. Podchodząc zadowolony do reszty lekko zaspanym głosem powiedział - No, więc jesteśmy na lądzie. Będziemy mogli dłużej przeżyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Jonathan przyniósł rzeczy i usiadł na plaży oddychając spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Dla tych którzy nie wiedzą. Żadna kolejka nie obowiązuje ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Dobra, chodźmy. - powiedział Woody i ruszył wzdłuż plaży spoglądając na gęstwinę w celu znalezienia czegoś jadalnego. - Trzeba będzie zbudować jakiś daszek. - stwierdził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Dla ochrony przed słońcem? - Ethan podążał za Woody'm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Zarówno przed słońcem jak i przed ewentualnym deszczem. - powiedział Woody patrząc w las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 -Oh... Ok... - Ethan rozejrzał się ponownie, często to robił. - Ej... - Ethan wskazał na czarny punkt jakieś 200 metrów od nich - Widzisz to? Co to jest? - Zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Woody zrobił daszek z dłoni. - Hmm... to jest jakiś... w sumie nie wiem, ale podejdźmy bliżej, może się przydać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Z każdym krokiem w stronę obiektu przypominało to leżącą kobietę... -Ok... Chyba mam jakieś haluny bo widzę tam kobietę... - Powiedział Ethan, wciąż idąc za Woody'm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Zgaduję że to moja postać?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Tak Shine Star] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Cóż, może to po prostu kolejny rozbitek. - powiedział Woody przyśpieszając korku żeby pomóc dziewczynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Ethan także przyśpieszył, żeby dotrzymać kroku Woody'emu, ale nic więcej nie powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 ((Jest jeszcze możliwość karty postaci Shine Star? Bo usunąłeś chyba temat z zapisami, w sumie niepotrzebnie ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [No właśnie... a ja nie pamiętam mojego KP do końca.. .-.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) [Oj xD, musisz zapytać Shine Star ] [No to skopałem Pamiętam tyle, że dobrze pływa, i ma dobrą walkę wręcz. Ma na imię Tessa Ravel i ma 25 lat Wyglądu nie pamiętam] Edytowano Styczeń 31, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 ((Nie opłaca się usuwać tematów z zapisami do czasu aż sesja nie potrwa :/ A wygląd, imię, nazwisko i zawód pamiętasz Shine? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) [Czekaj, może sobie przypomnę... ;-; Imię: Tessa Nazwisko: Raven Płeć: kobieta Wiek: 22 Wygląd: długie brązowe, falowane włosy, mocno zielone oczy, ok 175 cm wzrostu, ubranie nie wyróżnia się od innych Umiejętności: Doskonale pływa Walka wręcz (od 15 roku życia chodziła na kurs samoobrony) Charakter: odważna, pomocna, w razie wypadku nie myśli o sobie tylko o innym poszkodowanym Zawód: młoda nauczycielka śpiewu Pamiętam jeszcze.. mniej więcej to samo] Edytowano Styczeń 31, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 [yup Tak to wyglądało] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 ((Okej, no to na przyszłość nie usuwaj tematu z zapisami i będzie git A teraz, odpis Shine jak coś robi czy podbiegamy do niej?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Moja postac jest nieprzytomna] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 ((Okej)) Woody przyśpieszył jeszcze trochę, gdy znalazł się przy dziewczynie, upewniwszy się że leży na plecach, zaczął sprawdzać czy żyje. Sprawdził oddech, tętno i ogólnie podstawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Ethan przykucnął koło Woody'ego -Co z nią?... - Zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts