Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Żyje ale jest nieprzytomna. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Ma się obudzić teraz czy potem?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Jak chcesz] -Znasz pierwszą pomoc?... Bo... Ja nie za bardzo... - Powiedział Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Trochę znam. - powiedział. - Ale trzeba jej zdjąć biustonosz bo może pogorszyć. - powiedział i zdjął koszulkę nieprzytomnej dziewczyny, potem zdjął stanik i po wyszukaniu miejsca zaczął robić masarz serca. ((I tak, zdjęcie stanika jest ważne podczas masarzu sercca)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 [serio... xd] Dziewczyna obudziła się kaszląc. Gdy zorientowała się że nie ma nic na sobie powyżej pasa rozejrzała się. Widząc dwóch obcych szybko założyła bluzkę i walnęła obu chłopaków. Ethana z kopa w brzuch, a Wooda prawym sierpowym. - Zboczeńcy! - krzyknęła stając w pozycji obronnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Ethan "złożył się" w pół i kaszlnął, ale po chwili opanował się i podniósł z ziemii -Ej! My tylko chcieliśmy ci pomóc! - Mężczyzna zaczął tłumaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 ((A no, jeśli w staniku są.metalowe części można nim uszkodzić poszkodowaną)) Woody zaczął masować policzek. - Spokojnie. Robiłem ci masaż serca. - powiedział wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Pomóc rozbierając mnie?! - krzyknęła. Była cała mokra [płynęła do brzegu] i mimo wszystko zaczęła się trząść z zimna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Jak się robi masaż serca to stanik może zranić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Dziewczyna zgarnęła włosy z twarzy. - Masaż serca? Jak to? Gdzie jestesmy? Co się dzieje? - spytała zdezorientowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Nick nie widząc jak Ethan i Woody wracają poszedł i usiadł na przeciw sflaczałego pontonu, obserwując plażę. Nie myślał teraz o swojej pracy, ani mieszkaniu, tylko jak przeżyć na tej wyspie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) -Nasz samolot rozbił się na wodzie... Trafiliśmy na tą wyspę... - Wyjaśnił Ethan -A ty? Pamiętasz coś? Jak w ogóle tu trafiłaś? Edytowano Styczeń 31, 2015 przez Coolgat3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Jonathan poszedł w głąb lądu. Rozglądał się zaczął rozglądać się za czymś z czego można by było zrobić prowizoryczne karimaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 ((Nie powinieneś pisać dwóch postów w kolejności bo to będzie ban za spam :/ )) - Jesteśmy na jakiejś wyspie na Pacyfiku. - wyjaśnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 [Właśnie nie wiem dlaczego to nie dodało do ostatniego postu, jeżeli zawsze tak robiło >.> Już zedytowałem] -Masz coś przeciwko, jeżeli zabierzemy cię do reszty naszej grupy? - Ethan zwrócił się do kobiety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) - Samolot utonął, ja zdążyłam z niego wyjść... i nie zaczekaliście na mnie! - zaczęła. - Potem popłynęłam gdzieś i ostatkiem sił dopłynęłam tutaj. - skończyła. Edytowano Styczeń 31, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Ja nawet nie miałem na to wpływu bo chwilę po tym jak wyłoniłem się na brzeg mój ponton pociągnął prąd wodny i nie miałem szans nawet zatrzymać się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Czy musimy się kłócić o to, kto uratował kogo a kto kogo nie uratował? Ważne, że jesteśmy teraz w jednej grupie... Ale na serio, konam z głodu... Woody... Powinniśmy znaleźć coś do jedzenia albo chociaż jakieś źródło wody - Powiedział Ethan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Zimno mi... - mruknęła podnosząc stanik z piasku. - Czy możecie się odwrócić? Chciałabym go założyć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Woody posłusznie odwrócił się od dziewczyny. - Tam są jakieś ubrania więc powinnaś mieć w co się przebrać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 -Trochę nie pojmuje co to za różnica, jeżeli tak czy inaczej widzieliśmy cię już nago... Ale ok... - Ethan odwrócił się na prośbę Tessy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Dziewczyna założyła stanik i bluzkę. - Jeśli powiecie co tu się stało to po was. - powiedziała do nich ostrym tonem. - A tym bardziej że widzieliście mnie nago. - dodała patrząc na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Można się już odwrócić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Można. - powiedziała przerzucając swoje włosy na plecy. - Nie lubię pokazywać się nago, nic nie widzieliście. - powiedziała ostro, mimo, że w jej oczach gościł smutek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Ethan odwrócił się powoli.. -Możemy skończyć pogawędki? Jeżeli zaraz czegoś nie zjem to naprawdę oszaleję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts