Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Prowadź - wywróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Po prostu odejdźmy od szpitala i ulicę jakąś mniej ruchliwą. - powiedział i poszedł do przodu, w zasadzie skręcił zaraz za budynkiem szpitala na lewo w ulicę która prowadziła do parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 (( On jom tera poprowadzi w jakiś ciemny zauek i jom zgwauci zobaczycie he )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 (( )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Dziewczyna bez słowa poszła za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Tu będzie dobrze. - stwierdził po rozejrzeniu się. - Dobra, więc chcesz wiedzieć co jest między nami inne tak? Na przykład to że zostałem przeklęty przez demona i większość osób które pokocham umiera w tragiczny sposób. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Czekaj, zostałeś... przeklęty? - spytała zdziwiona. - Jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - No wiesz, demony, magia te sprawy. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Zrobiłeś coś? - pytała dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Tak, po wypadku który tylko ja przeżyłem nawiązałem pakt ze swoim demonem. No i teraz chcę zabić Maxwella. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Kogo? - zdziwiła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Tego demona który rzucił klątwę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Rozumiem... mniej więcej. - powiedziała i usiadła na jednej z ławek. - Na czym dokładnie polega ta klątwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Osoby które pokocham mają pecha. Czy coś w tym stylu. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Co.. że tak po prostu.. umierają? - spytała zdziwiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Nie, mają pecha, wypadki i te sprawy. - powiedział zakładając ręce za głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Aj.. - mruknęła. - Jest ktoś taki? - spytała patrząc na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Nie. - powiedział patrząc w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Czyli jeszcze nie masz wyrzutów sumienia? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Gdy Azusa skończyła lekcje stanela przed szkołą nie wiedząc co robic. Postanowila ze pójdzie cos zjesc na miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Nie... nie mam... - powiedział wciąż gapiąc się w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Znowu to samo.. - No cóż, ja nie będę ci przeszkadzać. - powiedziała wstając z ławki. - Cieszę się że mogłam pomóc. - dodała i założyła plecak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - W zasadzie to nie przeszkadzasz... - powiedział. - Ale dziękuje za pomoc... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Ciągle nic nie mówisz. Nie sądzisz że to jest oznaka niechęci do rozmowy ze mną? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Po prostu jestem małomówny. - powiedział i spojrzał na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts