Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Masz minę mówiącą "odwal się". Jak cię poznałam jakoś ni byłeś zbyt... chętny do rozmowy ze mną - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - To nie prawda. - powiedział. - Po prostu mówienie o mojej klątwie nie należy do rzeczy przyjemnych. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Czyli... mogę zostać? - spytała niepewnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Accelerator wszedł do pierwszej lepszej restauracji, posadził Misakę przy stoliku i usiadł na przeciwko opierając głowę o rękę. - Wybieraj co chcesz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 Eden kiwnął głową na tak. - Było by miło, oczywiście jeśli chcesz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - W porządku - to mówiąc położyła plecak na ziemi i usiadła obok Edena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Azusa poszła do tej samej restauracji co Accelerator ((patrzcie no, jaki dziwny zbieg okoliczności )) i usiadła przy jakimś stoliku. Po chwili zauważyła Acceleratora, ale nie wiedziała czy podejść do niego, zwłaszcza że był z tą dziewczynką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 Po chwili z torby Edana wyszła fretka i usiadła na jego kolanach. Chłopak zaczął ją głaskać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się. Domyśliła się wcześniej że to jego demon. - Słodka jest - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Strasznie kruszy jak zjada krakersy. - powiedział, podniósł fretkę i położył ją na kolanach dziewczyny. - Jak chcesz to ją pogłaskaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Exera pogłaskała fretkę wzdłuż ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Misaka poprosiła kelnerkę o to co chciała, a Accelerator dodatkowo zamówił dla niej mochi (( Jak ktoś nie wie to takie kolorowe kulki ryżu, wyguglujcie sobie )). - A ty nic nie chcesz? - zapytała Misaka Acceleratora. - Nie, nie jestem głodny. - odpowiedział. - No alee prooosze zjedz coś. - poprosiła dziewczynka. - Tch... Nie chcę, nie jestem... - mruknął, ale nie dokończył bo Misaka wsadziła mu do ust jedno mochi. - Smacznego! - zawołała i zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 Fretka spojrzała na dziewczynę i zaczęła się w nią wpatrywać. Do restauracji w której siedział Accelerator wszedł jakiś inny białowłosy koleś. Światła w jego obecności zaczęły mrugać więc coś było nie tak. Gdy mijał stół Acceleratora i Misiaki jedna błyskawica uderzyła w talerz spalając jedzenie, koleś jednak nie przejął się tym i usiadł przy którymś ze stołów. ((Wygląd tego co wszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Exera również spojrzała na fretkę. Nie wiedziała, jak ma się zachować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Misaka popatrzyła na talerz i od razu posmutniała. - Ejjj... To nie fair... - mruknęła. Accelerator odwrócił się i spojrzał na białowłosego chłopaka. - No i co robisz idioto? - warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 Białowłosy który wszedł do restauracji zupełnie nie zwrócił uwagi na to co się stało, po prostu zaczął bawić się monetą. Fretka zamieniła się po chwili w człowieka (no czyli demon mojej postaci ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się widząc demonicę. - Cześć - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 - Tch... Pieprzony idiota... - mruknął tylko i spojrzał na Misakę. - Chodź, pójdziemy gdzieś indziej. - powiedział, wziął do ręki laskę i wstał. Misaka również wstała, spojrzała na chwilę na chłopaka, który bawił się monetą i wyszła razem z Acceleratorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Azusa przyglądała się całej akcji. Niezmiernie denerwowali ją tacy ludzie. Nie wytrzymała. Wstała i podeszla do bialowlosego chlopaka ktory bawil sie monetą. -Co ty sobie wyobrażasz żeby robic cos takiego?!-zapytala stojąc przed nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 Chłopak spojrzał na nią. - A ty co? Obrońca uciemiężonych? - zapytał ironicznie. - Cześć. - powiedziała dziewczynka. - Lu, musisz siedzieć jej na kolanach? - zapytał Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 -Nie, ale strasznie denerwują mnie tacy ludzie jak ty. Myślą sobie nie wiadomo co-Azusa wogole nie czuła lęku przed chłopakiem, czula tylko przepelniajacy ją gniew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Dziewczyna zakłopotana nie wiedziała co powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Kh i co mi zrobisz karzełku? Ugryziesz mnie w kostkę? - zapytał ironicznie. - A tak, przepraszam. - powiedziała Lu i zeszła z kolan, usiadła między Eden'em i Exerą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 -Nie nazywaj mnie tak! Kim ty wogóle jestes, zeby tu przychodzic i rujnowac spokoj innych co? Moze sie przedstawisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 17, 2015 Autor Share Napisano Luty 17, 2015 - Nazywaj mnie Add. I wiem kim nie jestem, nie jestem takim kurduplem. - powiedział ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts