Szeregowa WW Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Chodzisz z Acceleratorem do szkoły? - zapytała dziewczynka z zaciekawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Eden wsypał dwie łyżeczki do herbaty dziewczyny, do swojej dwie i pół. Postawił kubek przed nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Dziewczyna podziękowała i napiła się. Herbata trochę ją rozgrzała, bo było jej zimno z powodu mokrych ubrań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 -Tak, dokładnie. A ty z nim mieszkasz, prawda?-odparła uśmiechając się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Nie mam kobiecych ubrań, mogę ci pożyczyć moje które będą za duże. Jeśli chcesz oczywiście. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Nie, dzięki - uśmiechnęła się lekko. Była ubrana w koszulę i spódnicę, więc było jej zimno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Misaka przytaknęła i uśmiechnęła się. - Lubię z nim mieszkać. Właściwie to on był jedyną osobą, która chciała się mną zająć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 -To bardzo miło z jego strony.-powiedziala Azusa -Dobra ja juz będę zmykać bo leje jak scebra a ja do domu mam spory kawal drogi-dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - To chodź do nas! Będzie fajnie! - zawołała Misaka. - Mieszkamy niedaleko~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - W sumie widać że ci zimno. Jesteś pewna? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 -Nie chcę sprawiać kłopotu-odpowiedziała Tak szczerze to Azusie nie chciało sie pokonywać takiej długiej drogi w takiej ulewie ale nie byla pewna czy Accelerator jest pozytywnie nastawiony na jej wizytę. Popatrzyla na niego niepewnie i czekała co powie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Ja.. a nie miałbyś nic przeciwko? - spytała odstawiając kubek na stół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Nie. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Cóż... skoro tak.. to byłabym ci bardzo wdzięczna - powiedziała niepewnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Nie ma problemu. Jak wypijesz herbatę to się przebierzesz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Już ją wypiłam - uśmiechnęła się pokazując pusty kubek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - To zaraz ci przyniosę ubrania. - powiedział i odszedł od stołu, po chwili wrócił z dresowymi spodniami, bluzą i czarną koszulką. - Prosze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Em.. gdzie masz łazienkę? - spytała biorąc ubrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Przedpokój, te białe drzwi - powiedział wskazując kierunek. - Mokre ubrania możesz powiesić na suszarce która tam jest. - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Dzięki - uśmiechnęła się. Weszła do łazienki i zamknęła drzwi. Zdjęła swoje ubrania i powiesiła na suszarce. Założyła spodnie i koszulkę. Oby dwa ciuchy były a nią za duże, ale przynajmniej było jej ciepło. Bluzę złożyła w kostkę i zostawiła w łazience. Wyszła na korytarz i ponownie weszła do kuchni. - Wiem jak wyglądam, nie komentuj - zaczęła patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Nie będziesz sprawiać kłopotu, no coś ty! - powiedziała Misaka i spojrzała na Acceleratora z nadzieją. - Jeśli mała chce żebyś przyszła, to proszę bardzo. - powiedział chłopak wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Spoko, rozumiem, znaczy nie wyglądasz źle. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - To prawda. Nie źle, tylko okropnie! - zaśmiała się. - Ale ciepło...- dodała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Chyba też się przebiorę. - powiedział. - Jak chcesz to pooglądaj telewizje czy coś. - dodał i poszedł do drugiego pokoju, po chwili wyszedł z podobnym zestawem i poszedł do łazienki. Po chwili wyszedł już przebrany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 - Nie chcę mi się oglądać telewizji, dzięki - uśmiechnęła się lekko. - Po prostu poczekam, aż przestanie padać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts