Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Bycie psem jest zabawne. - powiedział. ((Wygląd Add'a w tej formie to to http://www.megapedia.pl/w/21/owczarek-szwajcarski-charakter.jpg Pomyliłem się bo on miał być owczarkiem szwajcarskim nie szkockim .-. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Mhhmmmmm~ - mruknęła. Jak każde dziecko nie mogła się nacieszyć prawdziwym, znaczy prawie prawdziwym zwierzątkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 - Możesz mnie wytresować i nauczyć sztuczek. - zażartował i przewrócił się na plecy, tak o, na znak żeby podrapała go po brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Misaka zaczęła drapać Add'a po brzuchu. Pocałowała go w głowę. - Słodziak~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Add wywalił język ucieszony, po chwili wstał i polizał Misake po twarzy. Usiadł na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Nagle do mieszkania wrócił Accelerator. Zaniósł do kuchni siatkę z zakupami i poszedł do salonu. Spojrzał na Misakę i Add'a w formie psa. - Tch... Nie mów mi że znowu przyprowadziłaś do domu jakiegoś zwierzaka... - mruknął. - Głupi bachor... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Ej, ja nie jestem zwierzakiem. - powiedział do Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Accelerator spojrzał na Add'a i strzelił face palma. - Uważaj sobie... Jeśli wywiniesz taki numer na przykład jutro w szkole to będzie problem. - powiedział. Przykucnął i pogłaskał go po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Wiem. - powiedział po czym polizał dłoń Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Misaka uśmiechnęła się. - Accelerator! Kupiłeś mochi? - zapytała sadzając sobie Add'a na kolanach i drapiąc go za uszami. - Tak, tak kupiłem... - mruknął. Accelerator i poszedł do kuchni po puszkę jakiegoś napoju energetycznego (( nie pamiętam jak się zwało to co on tam pił xD )) - Yaaaay~ - zaśmiała się dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Add zaczął machać ogonem i oddychać z wywalonym jęzorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Accelerator wrócił do salonu i usiadł na kanapie. - Zapisałem was do podstawówki niedaleko stąd. Zaprowadzę was tam rano, ale wrócić musicie sami bo kończymy lekcje o różnych godzinach. Będę musiał wam jeszcze załatwić mundurki ale to dopiero jutro. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Add potwierdził szczeknięciem, polizał Misake po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dziewczyna zaśmiała się. Accelerator tylko przewrócił oczami. - W każdym bądź razie jutro do szkoły... - powiedział. - Która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Accelerator po chwili odmienił się, zszedł z kolan Misaki. - Bycie psem jest fajne. - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Widać że ci się to podoba~ - zaśmiała się dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Bo to całkiem fajne. - powiedział. - Każdy cię głaszcze i w ogóle, a czasem nawet dają ciastka jak zrobisz coś uroczego. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Ale tulić się można zawsze~ - powiedziała przytulając Add'a i śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Add uśmiechnął się i objął Misake. - Hej Accelerator chodź się przytulić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Accelerator przewrócił oczami, ale nie ruszył się z miejsca. - Nah... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Phi. - Add wstał, złapał Misake za rękę i podszedł z nią do Acceleratora, po chwili przytulił go i Misake jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Accelerator znów przewrócił oczami. Przytulił dzieci po czym po chwili puścił. - A teraz biegiem do mycia jedno z drugim! Już! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - No już lece, już lece. - powiedział ruszając do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Ja po tobie~! - zawołała. Chciała jeszcze obejrzeć sobie kreskówki więc od razu wgapiła wzrok w telewizor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Okej. - powiedział i wszedł do łazięki. Umył się szybko i po 15 minutach wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts