Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Dziewczynka przytaknęła wciąż patrząc przez szybę. Cieszyła się że będzie mogła niedługo porozmawiać z Add'em, ale i tak się o niego martwiła... Tak samo jak o Acceleratora. "On... Od tak dawnego czasu nikogo nie pokonał..." - pomyślała. No właśnie, Accelerator. Chłopak z lekkim trudem podniósł się do siadu i rozejrzał po pomieszczeniu. Wszystkie myśli w jego głowie obecnie dobijały go jeszcze bardziej niż zwykle. Złamaniami raczej nie przejął, w końcu od pewnego czasu i tak już chodził o kuli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - No, a teraz wracamy. Nie powinnaś tu być. - powiedziała pielęgniarka i ruszyła wraz z Misaką w strone sali na której wcześniej była. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Ale... - dziewczynka chciała zaprotestować ale zanim się obejrzała wróciła już do sali. Nie usiadła na swoim łóżku, tylko obok Acceleratora i przytuliła go lekko, tak żeby go nic nie zabolało. - Nie smuć się. - Tch... Nie jestem smutny... - mruknął jednak po chwili pogłaskał dziewczynkę oo głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Po paru godzinach do pomieszczenia znowu weszła znajoma pielęgniarka. - Możesz się zobaczyć ze swoim braciszkiem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Misaka siedziała i grała z Acceleratorem w karty. Gdy weszła pielęgniarka dziewczynka zerwała się z miejsca. - Accelerator! Chodź! Chodź! Proooooszeeee! - zawołała. - Dobra tylko przestań tak wrzeszczeć... - mruknął przewracając oczami. Zszedł z łóżka i wziął kulę do ręki. Wyszedł z sali razem z Misaką. Dziewczynka zaczęła się śmiać i pobiegła w stronę oddziału na którym był Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Ej! Ale nie biegaj po szpitalu. - powiedziała do Misaki. - Nie jeteście rodziną, prawda? - zapytała Acceleratora pielęgniarka. Add w swojej sali siedział i gapił się w ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Misaka zignorowała to co powiedziała pielęgniarka i wbiegła do sali w której był Add. - Add! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę że cię widzę~ - powiedziała wesoło podeszła do niego i przytuliła go lekko. Accelerator spojrzał obojętnie na pielęgniarkę. - Niby skąd takie pytanie? - zapytał ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Hej... jak się czujesz? - zapytał Add przytulając Misake. Na korytarzu zrobiło się pusto. - Bo wiem że Last Order nie ma braci. - powiedziała, po chwili dało się zauważyć że ma ogon. Typowy jak demon. - A ja ją znam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Czuję się świetnie~ Tylko że strasznie się o ciebie martwiłam. - powiedziała dziewczynka. - I w sumie to dalej się martwię. A... A ty się dobrze czujesz? - zapytała przyglądając mu się i usiadła na jego łóżku. Accelerator patrzył na nią spokojnie. - Tch... No i co to zmienia? - zapytał oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - To że ty jesteś rodziną dla ich obu, a oni dla ciebie. - powiedziała pielęgniarka. Jej ogon zniknął a na korytarzu znów byli ludzie, podeszli pod salę Add'a. - Jest w sumie okej, już nie boli ale podobna mam tu być do jutra. - westchnął Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Accelerator przewrócił tylko oczami, nie odpowiedział. Stanął w drzwiach opierając się o framugę patrząc na dzieci. - To ja tu z tobą zostanę. - powiedziała dziewczynka z uśmiechem. - Nawet jeśli będą chcieli mnie wygonić do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - W porządku. - uśmiechnął się Add, - A ty się przytulisz Accelerator? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) - Naah... - mruknął chłopak nie ruszając się z miejsca. Misaka popatrzyła na Acceleratora. - Accelerator trochę się podłamał... No sam rozumiesz... - powiedziała cicho do Add'a. Edytowano Maj 15, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Gdybym mógł wstać to bym go przytulił. - powiedział szeptem do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Wieem. - powiedziała cicho. - Ej a w ogóle to potrzeba ci czegoś albo coś? - zapytała już nieco głośniej. Accelerator patrzył na dzieci i po chwili podszedł do łóżka Add'a i usiadł na jednym z krzeseł. Oparł głowę o rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Nie, na razie i tak nie dałbym rady się niczego napić ani zjeść. - powiedział i spojrzał na Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Accelerator przyglądał się Add'owi z typowym dla niego ponurym spojrzeniem. Nigdy ale to nigdy nie miał rodziny i raczej nie potrafił widzieć jej w tej dwójce. Spojrzał na Misakę. "Przecież istnieję tylko po to by chronić Last Order... A zresztą, nawet tego nie potrafię..." - pomyślał po czym wstał i wyszedł z pomieszczenia. Pewnie gdzieś pod tą głęboką i twardą skorupą Accelerator kochał Misakę całym sercem a Add'a traktował jak brata... Ale nie tu, niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Wiesz Misaka... sądzę że Accelerator, mimo iż nie daje po sobie tego poznać ani nic, to cię kocha. - powiedział Add gdy Accelerator wyszedł z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - On jest po prostu zamknięty w sobie i nic nie mogę zrobić żeby to zmienić, ale nie sądzę żeby mnie kochał. - zaśmiała się dziewczynka. - Zresztą mniejsza z tym. W ogóle to powiedz mi co się takiego stało że tu jesteś? Myślałam że tobie nic się nie stało... Accelerator postanowił przejść się po szpitalu i tak zrobił. Powędrował pod automaty na drugim końcu szpitala i kupił swobie puszkę jakiegoś napoju energetycznego i usiadł na jakimś krześle na korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Jak się okazało pieczęć miała na sobie dziewczyna... która była wilkołakiem. I ugryzła mnie podczas walki, odgryzła kawek ciała. - podniósł koszulkę i pokazał zaszytą bliznę. - No i tak to się prezentuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Ooo... A bardzo bolało? - zapytała dziewczynka lekko zmartwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 - Znaczy, bywało gorzej chociaż do przyjemności bym tego nie zaliczył. - powiedział Add. - A ty masz rękę złamaną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 - Naah, to tylko małe pęknięcie zresztą i tak chyba jestem najmniej poszkodowana z naszej trójki. Trochę się tylko poobijałam i tyle. - zaśmiała się Misaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2015 Autor Share Napisano Maj 16, 2015 - Ale i tak oberwałaś. - powiedział. - A co z Acceleratorem? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 - Ma złamaną rękę i kilka żeber ale i tak nie chciał mi nic powiedzieć... musiałam dopiero dorwać tą tabliczkę co wisi przy łóżku żeby się czegokolwiek dowiedzieć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts