Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 - Acceleratora zawsze wszyscy atakowali. Starali się go pokonać ale jak to on sam powiedział "dawali sobie spokój dopiero wtedy gdy wyrwałem im rękę lub nogę...". Policja, naukowcy a nawet wojsko starało się go dopaść. Chciał mieć zwyczajne dzieciństwo. Naukowcy obiecali mu że... A zresztą, sam przecież możesz go spytać. - powiedziała jedząc ciasto. - On opowie ci to najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2015 Autor Share Napisano Maj 18, 2015 - Chyba masz racje. - stwierdził Add i zaczął jeść swoje ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 - Nie chcę po prostu nic mówić za niego. Choć wiem dobrze co go spotkało zwyczajnie wolę tak postąpić. - wzruszyła ramionami i wróciła do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2015 Autor Share Napisano Maj 18, 2015 - W porządku. - powiedział i znowu napił się coli po czym kontynuował jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Misaka skończyła jeść ciastko i wzięła się za picie lemoniady. - A co będziemy robić później? - zapytała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2015 Autor Share Napisano Maj 18, 2015 - A nie wiem. Może pójdziemy w coś pograć? Mam parę gier na telefonie w które możemy zagrać. - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Echem. Dobra, może być. - powiedziała wesoło. - W ogóle to się zastanawiam kto zadzwonił na pogotowie i w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 19, 2015 Autor Share Napisano Maj 19, 2015 - A ty wiesz że nie wiem. Obudziłem się tu, już po operacji. A ty widziałaś kogoś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Nieee bo ten cały minotaur mnie walnął to jakoś tak spać mi sie za chciało i straciłam przytomność i obudziłam się dziś rano. - powiedziała wzruszając ramionami. - Może Accelerator kogoś widział albo co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 19, 2015 Autor Share Napisano Maj 19, 2015 - Zapytamy go potem. - powiedział Add, gdy skończył jeść ciasto i pić colę wstał. - To wracamy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Misaka wypiła lemoniadę i wstała z krzesła. - Wracamy. - powiedziała z uśmiechem i chwyciła Add'a za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 - Okej. - uśmiechnął się do Misaki. Poszedł razem z nią do sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Misaka weszła do sali i usiadła na łóżku Add'a po czym położyła się machając nogami w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 22, 2015 Autor Share Napisano Maj 22, 2015 Add po chwili usiadł obok, wyciągnął telefon. - No to mam grę w której losuje się pytania i trzeba na nie odpowiedzieć, taka butelka z losowaniem pytań a nie osób. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Misaka przysunęła się do Add'a i położyła mu głowę na kolanach. - Doooobra to gramy. - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 Add wylosował pytanie. - kogo boisz się najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 - Ja się niczego nie boję hehe! - zaśmiała się. - Kiedyś bałam się dawnego Acceleratora ale on przecież się zmienił więc nie ma o co się martwić~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 - Okej twoja kolej. - podał Misace telefon żeby mogła losować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 - Gdybyś mógł zmienić coś w swojej przeszłości co takiego by to było? - zapytała po wylosowaniu pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 - Zdeydowanie byłbym milszym człowiekiem. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 - Przecież jesteś miły i to bardzo. - powiedziała dziewczynka z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 - Ale kiedyś byłem wredny podły i w ogóle. - powiedział i przeciągnął się. - Bycie miłym jest całkiem fajne. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 - No tooo tooo się cieszę że jesteś teraz miły. - powiedziała wesoło i podała Add'owi telefon. - Teraz ty~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 Add wylosował pytanie. - Hm... jeśli mogłabyś odtworzyć jeden moment w swoim życiu, co to był by za moment? - zadał pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 - Oczywiście dzień w którym opuściłam laboratoria i znalazłam Acceleratora. To był naprawdę wspaniały dzień. - powiedziała z uśmiechem patrząc w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts