Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Nie musisz tak na mnie reagować. Nic nie zrobię złego - Zaśmiała się krótko - Accueillir des amis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Rammestein cicho się śmiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Widzę że masz z nas niezły ubaw co? - Eva przeczesała swoje włosy - A wy jak się nazywacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Rammestein.- przedstawił się chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Miło poznać - Wystawiła rękę żeby się przywitać, niepewnie z lekkim uśmiechem spojrzała na zazdrosną dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Dziewczyna spojrzała z wyrzutem na Rammesteina. - Nie widzę w tym nic śmiesznego. - mruknęła, lecz na jej ustach pojawił się lekki uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Rammestein podał dziewczynie rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 (edytowany) Uśmiechnęła się lekko, ale szczerze. Spojrzała na dziewczynę bez słowa. Edytowano Marzec 10, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Eva potrząsnęła nią tak jak to się robi przy przywitaniu. - A ty jak się nazywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Samera - powiedziała "na odwal się", po czym podała jej swoją rękę, by mieć to z głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Chyba nie będziemy najlepszymi przyjaciółkami co - Eva pomyślała przez chwilę. - Jest nas więcej tak w ogóle - Zapytała Samere i Rammestain'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Oczywiście.- powiedzał Rammestein Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Fajnie jak bym ich poznała, hmmm idziecie dzisiaj do szkoły? - Oparła się o drzewo - Też będę chodzić, rano złożyłam papiery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Ciel przechodził niedaleko nich. -Ludzie...Choć sam jestem człowiekiem,wolę być w ciele wilka-Powiedział cicho do sam do siebie.Obserwował całą sytuację z niedalekiej odległości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Idziemy?- zapytał Samerę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Możemy - wzruszyła ramionami łapiąc go za rękę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Rammestein uśmiechnął się i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Dziewczyna oddała pocałunek, po chwili odsunęła głowę.. - Którędy? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Kurcze...Muszę spadać..jak mnie zobaczą to po mnie..-Powiedział Ciel po czym odbiegł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Tam.- powiedział idąc w kierunku szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Samera uśmiechnęła się i zaczęła iść z chłopakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Ciel także zamienił się w człowieka. -Jeju..Jak ja dawno nie chodziłem ma dwóch nogach,ale dziwnie..-Powiedział po czym ubrał się.Poszedł w stronę szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Eva szła za parą zakochanych. - Hej opowiecie mi o pozostałych członkach naszej sfory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Nagle na Evę wpadł chłopak z przepaską na oku. -Umm...przepraszam..-Powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Tu masz kolejnego - rzuciła do dziewczyny widząc Ciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts