Shine Star Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 - Ciekawy - powiedziała wesoło. - Co teraz robimy? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Teraz to nie mam pomysłu.- powiedział chłopakTeraz to nie mam pomysłu.- powiedział chłopak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 - Może po prostu pochodzimy? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Możemy.- powiedział wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 - A u mnie nic ciekawego w sumie~ chodzę sobie i nudzi mi się trochę~ - powiedziała Emi przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 - Pochodzimy sobie razem? We dwójkę zawsze raźniej. - powiedział Soul i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 - No jasne~ - powiedziała i chwyciła go za rękę idąc powoli przed siebie. - Przy okazji będę pilnować żebyś się nie wywrócił, a jak coś to wywrócimy się razem~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 - W porządku. - powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - Idziemy w jakieś konkretne miejsce czy coś~? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 - W sumie to ja tylko przejść się wyszedłem. - powiedział Soul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - No to możemy sobie po prostu pochodzić~ - powiedziała z uśmiechem. - A tak w sumie to co za dzień tygodnia dziś mamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się i wzięła go za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Nie mam pojęcia... - stwierdził Soul. - Hej, idziemy na lody?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Chcesz sobie kupić jakąś sukienkę?- zapytał Rammestein. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Nie mam pieniędzy - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Looody? No pewnie! Lody są pyszne~ A szczególnie jak są w dużych ilościach~ - powiedziała Emi śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Mam dość kasy żeby kupić dziesięć gałek. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Ale ja mam.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Nie, no przecież nie będziesz wydawał na mnie kasy - pokręciła głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Czemu nie?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Bo... em... - mruknęła. - Nie wiem, po prostu nie wydaje mi się to zbyt w porządku. Nie chcę cię wykorzystywać. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Wykorzystujesz moje serce a nie mnie.- powiedział i pocałował ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Dziewczyna zaśmiała się. - Niech ci będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Gdy weszli do sklepu Rammestein rozejrzał się.- Wybierz sobie coś.- powiedział do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Dziewczyna założyła kosmyk włosów za ucho i rozejrzała się. Zrobiła kilka kroków wgłąb sklepu. Nagle na wieszaku zobaczyła piękną sukienkę, podeszła do niej i dotknęła miękkiego materiału. https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTKsAED58yfR4YQB9wcl1odRN8zgwNCObKLUAuOqSTg0YCWY-hn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts