Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Podoba ci się?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Bardzo - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Kupię ci ją. Ale najpierw ją przymierz.- poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Dziewczyna wzięła sukienkę i poszła do przymierzalni. Gdy się przebrała wyszła na zewnątrz i spojrzała niepewnie na Rammesteina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Jesteś piękna.- powiedział podchodząc. Przyglądał jej się jeszcze przez chwilę z podziwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Samera zarumieniła się i opuściła wzrok. - Jest okey? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Jest świetnie.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się i weszła z powrotem do przymierzalni. Przebrała się i wyszła do Rammesteina z sukienką w rękach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Rammestein wziął sukienkę w ręce, podszedł do lady. Zapłacił i wyszli ze sklepu.- Gdzie teraz?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Samera zatrzymała się i położyła mu ręce na karku. Pocałowała go i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Rammestein objął ją w pasie i oddał pocałunek.- Czyli do tunelu miłości.- szepnął gdy się oderwali od siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Dziewczyna zaśmiała się patrząc na niego. - Dziękuję - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 A za co?-zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Za wszystko co dla mnie robisz - przytuliła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Ale to przecież nic wielkiego.- powiedział i przytulił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - To jest coś wielkiego. Coś strasznie wielkiego. Dzięki tobie moje życie nabrało barw - uśmiechnęła się w jego szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Moja ukochana wilczyca.- powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Twoja - powtórzyła po nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Moja.- powtórzył po niej i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Dziewczyna po chwili odsunęła głowę. - Robimy coś jeszcze czy wracamy do... domu? - spytała mając na myśli las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Może wracajmy. Zgłodniałem.- stwierdził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - To chodźmy - uśmiechnęła się łapiąc go za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Wooo~ - Emi wyobraziła sobie widok 10 gałek lodów. Po chwili jednak pokręciła głową próbując odgonić od siebie tę myśl. - Jak zjemy tyle lodów to na bank cukrzyca. Czy jak się tam to nazywało. Może ty nie dostaniesz ale ja tak, bo wszyscy mi mówią że jem za dużo słodkiego, ale słodkie jest przecież dobre... Nie rozumiem ich... - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - Wyjdzie po pięć gałek na głowę. Też bym jakieś zjadł. Ale, podziwiam twój entuzjazm. - powiedział i pogłaskał Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - No przecież wiem, wiem~ - zaśmiała się. - Co nie zmienia faktu że tyle cukru chyba zbyt dobrze na mnie nie wpłynie choć w sumie to nie wiem. Hmmm.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts