Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Wysyłanie listów przez spalenie ich nie wydaje mi się złym zabiegiem. Chyba podobny zabieg widziałem w kilku tytułach. Co do wyciągania za pleców to popytaj się bohaterów gier komputerowych. Może oni ci to jakoś wytłumaczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Raczej chodzi o spike'a bo pióro w eqestrii, jest zbyt mainstremowe Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 BRONIESiPEGASIS napisała kto odgadnie, wiec to nie może być tak proste. :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Może to dla Featherweighta? Tego chudego kucyka z odcinaka Sekrety Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Myślałem nad nim, ale w pierw robil za fotografa, a potem za redaktora naczelnego i pióro nie jest mu zbyt potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 kto odgadnie, wiec to nie może być tak proste. Dokładnie, ok podpowiem wam... Ten długopis ma związek z pewną listą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 A może Twilight Sparkle wersja human... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Spike wersja Doge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Może Pinkie Pie? Ona ma wiele szalonych rzeczy, a długopis w Equestrii może być taką rzeczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Chief odgadł. No to teraz, to dla kogo poleci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Z koloru zgaduje że dla śniącej Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Spike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Przy odpowiednim falowaniu wyglądałoby jak grzywa Luny Ale chyba nie o to niestety chodzi. Ja bym powiedział, że to jakieś specjalne rzadkie materiały dla Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Ja natomiast uważam, iż jest to wyposażenie ośrodka spa, dla bliźniaczek. Akurat nie pamiętam ich imion. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Lotus i Aloes? Chyba tak się zwały, ale która jest którą to już na pewno nie napiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 oczywiście że Cheese Sandwich Sorry nie ta zagatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 10, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2015 Chodziło mi o Pamiętacie odcinek z pożegnaniem zimy? Ok, dla kogo poleci ten przedmiot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Trixie ;3; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Aż współczuję Spike'owi... Jak można nie pamiętać Winter wrap up Winter wrap up! Przedmiot oczywiście dla Gr8 and Powerful Trrrrixie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Dla Zecory, bo ona teraz sprawuje nad tym pieczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Cheese Sandwich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 A ja to bym to Sombrze dała. Zrobiłby z amuletu większy pożytek niż Trixie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Dajmy Celestii, niech wyjdzie z niej zuo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts