Serox Vonxatian Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Też chciałbym wiedzieć, kto obserwował tę walkę i co o niej sądzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Cień wystrzelił pocisk, który jakimś dziwnym sposobem zwrócił się ku niemu. Na to nie był gotowy. To było potężne zaklęcie i nie był gotowy na unik, nie miał szans go uniknąć. Lecz zanim to nastąpiło rozległ się gong oznajmiający koniec walki. I wraz z falą dźwięku gasły zaklęcia, w tym jego promień. Rozbrzmiewające echo oznaczało, że arena została spacyfikowana. Nie można się było już ranić. Wspaniała i potężna magia trzymała to miejsce. W tym momencie jego były przeciwnik stanął przed nim i mu podziękował. - Nie musisz mi dziękować za naukę, bo niczego ciebie nie nauczyłem. Nic w mojej wiedzy mi też nie skradłeś. Wszystko czego dziś się nauczyłeś możesz zawdzięczać tylko sobie. Do zobaczenia w karczmie. Odpowiedział spokojnie. Spojrzał na trybuny, ludzie i inne kreatury wiwatowały. Komuś z nich coś się w tej walce spodobało, ale poza wiwatami i gwizdami nic nie było słychać. Mistrzowie przytakiwali w milczeniu głową, a niemagiczni po prostu krzyczeli. Żadna wiedza nie spadła z trybun. To było dziwne. Chyba wygrałem, ale cóż nie spodziewałem się takiego wyniku, ani takiej ciszy. Ba nawet popytałem kilka osób, które znam i mogłyby to oglądać i głosować, ale okazało się, że żaden z nich tego nie zrobił. A więc mam 8 anonimowych wielbicieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Oceniłam, to teraz się wypowiem. We wszystkich tych pojedynkach tak naprawdę chodzi o to, by rozgryźć strategię przeciwnika, przechytrzyć go, wypchnąć z dłoni argumenty, wytłumaczyć w miarę logicznie co i jak, oraz ubrać to w słowa. Ciastek, świetnie operowałeś słowami, dawałeś świetne opisy, ale uważam że posty Seroxa były bardziej spójne, trzymały się kupy i w dodatku przewyższały Twoje logiką. To zapewniło mu zwycięstwo. Pod względem stylistycznym Ciastek był lepszy, ale jeśli chodzi o pozostałe czynniki, wygrał Serox. Pozdrawiam i dziękuję za emocjonującą walkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoffman Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nadszedł czas na poznanie zwycięzcy pojedynku i zawodnika, którego zobaczymy w rundzie drugiej! Serox Vonxatian - 9 Ohmowe Ciastko - 0 Taka jednomyślność zdarza się niezmiernie rzadko. Nie ma zatem wątpliwości, iż starcie wygrywa... Serox Vonxatian Gratulujemy tego spektakularnego zwycięstwa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts