Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Kilka dni temu na YouTube na oficjalnej stronie Hasbro ukazały się trzy piosenki o pełnych tytułach: · "MLP: Equestria Girls Girls - Rainbow Rocks - Friendship Through the Ages - Music Video" · "MLP: Equestria Girls Girls - Rainbow Rocks - Life is a Runway - Music Video" · "MLP: Equestria Girls Girls - Rainbow Rocks - My Past is Not Today - Music Video" Co sądzicie o tych trzech klipach? Jaka jest wasza opinia na ich temat? Który jest waszym ulubionym i dlaczego? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 BTW, ten tytuł to dyskryminacja reszty utworów. A jaki inny tytuł proponujesz? Ja dałam taki, ponieważ nie miałam pomysłu... :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Dziwię się, że nie wstawili ich przed RR, bo są po prostu świetne i na pewno dużo lepiej zareklamowałyby EG niż Shake your tail. One raczej nawiązują do 3 filmu i nie widzę przeszkód dla których nie mogłyby reklamować właśnie Friendship Games. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Podobało mi się w sumie tylko Life is a Runaway chociaż muzyka nie w moim typie. I jeszcze ubranie AJ w Friendship through the ages urocze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Podobało mi się w sumie tylko Life is a Runaway chociaż muzyka nie w moim typie. I jeszcze ubranie AJ w Friendship through the ages urocze. AJ wygląda tak dziewczęco i uroczo, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 AJ wygląda tak dziewczęco i uroczo, nie? Dokładnie ^^ Ten kapelusik, warkoczyki. Prawdziwie wiejska urocza dziewuszka~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atissi Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Ogólnie to wszystkie mi się spodobały, ale jakoś "Friendship Through the Ages" najbardziej przypadło mi do gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 14, 2015 Share Napisano Kwiecień 14, 2015 Wszystkie 3 są w porządku, ale Life is a Runway jakoś tak najbardziej mi się w pamięć wbiło. Chociaż... może to wina słuchania tego już jakieś 15 razy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Mi się najbardziej podoba "my past is not today". Lubię tego typu muzykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Mi najbardziej do gustu przypadło "My Past Is Not Today", ale według mnie wygląda on bardziej jak animacja fanowska niż od Hasbro. Jak dla mnie Fluttershy było słodsza od Applejack. Chociaż i tak obie były przesłodkie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Jak dla mnie to najlepsze "Friendship Through the Ages" dlaczego? Hmm po pierwsze fajna piosenka,po drugie RD i jej roz$#epszanie gitary.Ale wszystkie trzy są dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Posłuchałam wszystkiego po kilka razy i moja ocena nieco się zmieniła. Animacja: 1. Life is a runway 2. Friendship through the ages 3. My past is not today Muzyka: 1. My past is not today 2. Life is a runway 3. Friendship throu the ages Całokształt: 1. Life is a runway 2. Friendship through the ages 3. My past is not today Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Według mnie... : • Life is a Runway- Fajna nuta i tam jest Rarcia :3 • My past is not today- Fajna piosenka i ten mement z ognistymi skrzydłami Sunset *-* • Friendship through the ages- Sunset na koniku : D I Rarcia w prześlicznym stroju :3 Edytowano Kwiecień 28, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczerbatek100 Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Najlepiej mi się słuchało Friendship Through the Ages. Bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Ma ktoś może download linki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Moja opinia jest taka: posłuchać można, ale nie trzeba Nie umywają się do "This Strange World" z jedynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 Wyszła spolszczenia wersja "Friendship Through the Ages": https://m.youtube.co...h?v=WOuqPXLgHuU Hasbro robi wszystko żeby fajnie wyszły piosenki w naszym rodzimym języku. Największe mam zastrzeżenia co do końcówki piosenki - kiedy main6 zaczynają śpiewać razem. Jest nagłe przejście tonu, ale to jest akurat spowodowane przez wspólny śpiew. Tylko jak wszystkie bohaterki kończą zdanie "a przyjaźń....." to jakby każda mówiła co innego (ja słyszę przyjaźń najprawdziwsza trwa wiecznie oraz przyjaźń najżywszaaaaa). Nie dało się wspólnie zaśpiewać pierwszego wariantu? I sama końcówka jakoś nie pasuje - "o ooo ooo wiecznie trwa".... Wiadomo że chodzi o przyjaźń ale zdanie brzmi urwanie. Jakie wy macie odczucia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się