Ravin Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Ciemna skórka, Firefox. Zamiast loga mam tekst alternatywny. W kodzie strony atrybut src jest pusty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Nie tylko logo nie działa ale również nie można dać reputacji oraz w miejscu gdzie normalnie jest gwiazdka/ kropka przy nowych postach nie ma nic http://puu.sh/h5XSg.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 (edytowany) Też tak mam. Również czarny styl, Maxthon. Edytowano Kwiecień 8, 2015 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 To samo, czarny styl, Firefox. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Biały styl, opera, wszystko dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 (edytowany) Brakuje też tych strzałek na górze strony: Edytowano Kwiecień 8, 2015 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Też nie ma logo - czarny styl, Chrome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Czarny styl, Chrome, również nie ma logo ani strzałeczek i ikonek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Potwierdzam, czarny styl. Najnowszy Firefox. Coś się skopało :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Poprawione 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 (edytowany) Teraz jest ok na czarnym, Maxthon. DODANO: jaka okazja do nabicia sobie postów! Edytowano Kwiecień 8, 2015 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Potwierdzam. U mnie już działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Działa już u mnie na czarnym i białym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts