Crystal Dashie Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Hejka Jestem nowa tu na Forum,i chcialabym sie przywitac A wiec mam na imie Oliwia i mam (prawie) 10 lat Kocham kotki i MLP ^^ Moimi ulubionymi kucykami z MLP sa: i Mieszkam w Niemczech,i temu nie mam polskich znakow,ale w srode/czwartek jede do Polski,i prawdopodobnie bede je miala ^^ Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Haloalo, dzień dobry wieczór oraz brohoof Witaj w naszej sporej rodzince, zostaw niepotrzebne rzeczy w ganku, siądź sobie przy kominku, odpal forum i dobrze się baw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Witam! Wątpię, byś długo w takim wieku pozostała na tym forum, ale i tak warto przywitać ^^ Zadam trochę pytań: 1. Jakie są Twoje zainteresowania? 2. Ulubiona rasa kotów? Czy może są to dachowce zwykłe? 3. Lubisz grać? 4. Co byś teraz zjadła? 5. Lubisz szanty? 6. Jeżeli nie to jakiej muzyki słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Witaj koleżanko Ulubiony film? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Witaj na forum i baw się dobrze! Standardowo: Ulubiona postać/odcinek MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Eloszka Pozwolisz że zadam tobie kilka pytanek? A raczej dwa 1.Słuchasz fandomowej muzy? Jeśli tak to ulubiona nuta? 2.Lubisz DJ-PON3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Odpowiedzi na wasze pytanka ^^: Od Jaskier: 1. Koty,rysowanie,MLP i to chyba wszstko 2. Kocham wszystkie (albo xD) 3. Tak 4. Loda (jestem chora i nie moge :( ) 5. Nie slychalam nigdy. 6. Spokojnej ^^ Ok,od Kruczek: Mam duzo: Grumpy cat's worst christmas ever, MLP: EG, MLP: EG - Rainbow Rocks, Ice Age, Kraina lodu i Garfield 1 i 2 Od Lepus: Postac: RD i FS, odcinek: Sposob na zaklecie I ostatnie od Degtarev: 1. Tak :)Hm...Do you want to see the moon rise 2. Tak To wszystko na razie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Hejka : ) BAW SIE DOBRZE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) Hejoo ^^ Też lubię kotki =^.^= Kilka pytanek ode mnie : 3 : -Masz swoje życiowe motto? -Masz ulubiony serial lub film? -Lubisz anime? -Lubisz Sunset Shimmer?? :3 Pozdrawiam~~ :3 Edytowano Maj 24, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Witam cię serdecznie w naszych skromnych progach i życzę wielu pozytywnych wrażeń~ 1. Jak ci się żyje w Niemczech? 2. Ulubiony kucyk drugoplanowy? Masz jakiegoś? 3. Którą księżniczkę lubisz najbardziej? 4. Lubisz sowy~? ^^ Też uwielbiam kotki~ Zwłaszcza te włochate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 Nastepne pytanka ^^ Od SayaSuu: 1. Nie 2. Tak: MLP ^^ 3. Nie ogladalam nigdy 4. Yes :3 Dobra,od Uszatka: 1. Dobrze ^^ 2. Mane 6 oprocz RD i FS (to moje ulubione) 3. Twilight i Cadence 4. Tak Kto chce,niech pyta salej ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Kto chce,niech pyta salej ;3 1. Czy możesz używać opcji cytowania wypowiedzi innych ? 2. Czy możesz używać mniej emotek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) Witaj... baw się dobrze... chodź wątpie czy w tym wieku nasze forum zachęci Cię do dłuższego stażu. mam (prawie) 10 lat 2. Czy możesz używać mniej emotek? Siostra plz... to normalne w tym wieku Edytowano Maj 24, 2015 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 ELo Chcesz ze mną chodzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 24, 2015 Autor Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) Nastepne pytanka: Od 1stChoice: Kocham pisac emotki, wiec chyba nie Od arkadiusz fuks: Nie xD I od StarosaXD: 1. Tak 2. Odpowiedzialam xD Edytowano Maj 24, 2015 przez FluttyAlicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) Nastepne pytanka: Od 1stChoice: Kocham pisac emotki, wiec chyba nie Well, ja o to nie pytałem... w ogóle o nic nie pytałem... chyba coś Ci się pomyliło Edytowano Maj 24, 2015 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Witaj na forum w sumie chyba każeń przekonał się do fandomu poprzez te przeróbki. , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Jak juz autorka tematu się mnie pytała to wypadałoby wywrzeć podobna inicjatywę z mojej strony. Pytania ode mnie: 1) Oglądasz jeszcze jakieś kreskówki poza MLP? 2) MLP: Equestria Girls i Rainbow Rocks - czy któraś z tych części bardziej ci się spodobała? Z mojej strony to tyle i życzę Ci przyjemnych chwil na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 25, 2015 Autor Share Napisano Maj 25, 2015 Nastepne: Od KamilPL 94: 1. Yes ^^ 2. Hm...Trixie 3. Celestia 4. Kocham alikorny,wiec alikorna 5. Fanart Od The Silver: 1. Tak,np. Spongebob Kanciastoporty 2. Chyba EG 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Ja ci zadam jeszcze pytanka~ Każdy uwielbia pytanka, a w twoim wieku to już zapewne szczególnie~ ^^ 1. Prowadzisz złote myśli? 2. Jakie sowy lubisz najbardziej? 3. Jakie kociaki lubisz najbardziej? 4. Czytujesz jakieś książki? 5. Co najbardziej lubisz robić poza komputerem? 6. Masz swój ulubiony film Disneya? Film. Nie kreskówkę. Np. Król lew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 25, 2015 Autor Share Napisano Maj 25, 2015 Nastepne,tylko od Uszatka: 1. Nie 2. Niezbyt sieznam na sowach... 3. WSYSTKIE ^^ (oprocz Sfinksow :/) 4. Tak (np. Zaopiekuj sie mna) 5. Rysowac MLP ^^ 6. Tak, Kraina Lodu Nastepne,tylko od Uszatka: 1. Nie 2. Niezbyt sieznam na sowach... 3. WSYSTKIE ^^ (oprocz Sfinksow :/) 4. Tak (np. Zaopiekuj sie mna) 5. Rysowac MLP ^^ 6. Tak, Kraina Lodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Cześć! Witaj na forum! Oto moje pytanka ^^ 1. Oglądałaś jakieś anime? Jeśli tak to jakie? 2. Może czytałaś jakąś mangę? 3. Popiszesz ze mną na priv? 4. Masz OC (wymyślonego kucyka przez Ciebie)? Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej! Mimo, że sama jestem całkiem nowa no forum, to pisz w razie pytań! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 Nastepne,od Lenka:): 1. Nie (ale tata mi kaze narysowac °_°) 2. Znowu nie 3. Jak sie dowiem co to priv 4. Tak,nawet ponysone,a OC 100 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Czy wierzysz w kosmitów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 (edytowany) 3. Jak sie dowiem co to priv Priv czyli prywatna wiadomość. 3. Popiszesz ze mną na priv? Ja mogę z tobą popisać Edytowano Maj 26, 2015 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się