TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Na imię mi Ewelina, rocznikowo mam 16 lat. Na fandomie jestem już jakiś czas. Pegasis jestem od niedawna - od czerwca, jeśli dobrze pamiętam - ale oglądać kucyki i czytać fanficki zaczęłam już dawno Poza MLP interesuję się gotykiem, wampirami, XIII-XIX wiekiem. Słucham metalu, rocka i muzyki klasycznej, ale ostatnio głównie utworów z musicali i kucykowych piosenek. Mam nadzieję, że zadzierzgnę na forum ciekawe znajomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Witaj! Chcesz ciasteczko? Podzielisz się może swoimi ulubionymi zespołami/wykonawcami? Tworzysz coś może? Lubisz czytać książki? Co cię zachęciło do wstąpienia do fandomu? Jakieś znajomości na pewno tu znajdziesz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 Witaj! Chcesz ciasteczko? Podzielisz się może swoimi ulubionymi zespołami/wykonawcami? Tworzysz coś może? Lubisz czytać książki? Co cię zachęciło do wstąpienia do fandomu? Jakieś znajomości na pewno tu znajdziesz :3 Podziękuję za ciasteczko Ulubione zespoły... hmm, wciąż się zmieniają Ostatnio słucham Voltaire'a na okrągło i soundtracku z "Upiora W Operze" Tak, jestem w trakcie pisania ficka "Przeszłość powróci...", którego kolejne rozdziały wstawiam na forum Oczywiście, że lubię. Moimi ulubionymi autorami są Edgar Allan Poe oraz Anne Rice. Chciałam po prostu poznać ludzi z podobnymi zainteresowaniami do moich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Witamy! Ulubiona postać z MLP? Ulubiony antagonista? Odcinek? Grasz w coś? Zostań na dłużej, baw się dobrze i pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Witaj. Kilka pytanek ode mnie. :3 1. Ulubiony gatunek filmowy? 2. Lubisz rysie? 3. Ulubiony kucyk tła? Baw się dobrze i zostań z nami na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 Witamy! Ulubiona postać z MLP? Ulubiony antagonista? Odcinek? Grasz w coś? Zostań na dłużej, baw się dobrze i pozdrawiam Fluttershy Discord Nie mam jednego ulubionego Nie, nie przepadam za grami Dziękuję Witaj. Kilka pytanek ode mnie. :3 1. Ulubiony gatunek filmowy? 2. Lubisz rysie? 3. Ulubiony kucyk tła? Baw się dobrze i zostań z nami na dłużej. 1. Zależy od filmu Lubię horrory, thrillery, dobre melodramaty oraz dramaty. 2. Lubię 3. Lyra Dziękuję i mam nadzieję, że zostanę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 No elo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dwa pytania: 1. W jakie gry grasz? 2. Interesujesz się XIII - XIX w... czyli historia? Co konkretnego cie interesuje z tego przedzialu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Witam nową koleżankę! Jestem Firstu/Pierwszy/FirstChoice... mów mi jak chcesz. Bardzo mi miło! Z tego co słyszałem byłaś na Vistulianie. Niestety nie pamiętam Cię i nie kojarzę :C Pozostaje mi zapytać, jak Ci się podobało to całe spotkanie? Mam nadzieję, że bawiłaś się dobrze. Zostań z nami na dłużej i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Pozdrawiam Cię. Pamiętaj o słuchaniu się demokratycznie wybranego Imperatora forum i uważaj na troli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Witam Cię, życzę miłej zabawy oraz, że zostaniesz z nami na dłużej Edytowano Lipiec 8, 2015 przez poszkoleps Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Twoje doznania na tym forum będą różne, jednak przestrzegam cię przed "Elitą". Ja ich tak nazywam, to są ludzie którzy w tym siedzą od samego początku albo jeszcze wcześniej. Nie próbuj się z nimi kontaktować ani nawet rozmawiać. Jednak jeśli jesteś niczym Picasso i malujesz piękne obrazy, lub niczym Julian Tuwim i piszesz zarąbiste wiersze, to śmiało możesz próbować. Możesz też być jak Sasha Grey. Nara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Witaj! Słuchasz muzyki klasycznej! Rzadkość. (niestety) 1) Upodobałaś sobie jakiś specyficzny okres? 2) Ulubiony kompozytor? 3) Próbowałaś grać na jakimś instrumencie? 4) Lubisz metal progresywny? Miłej zabawy na forum! PS. Halik przesadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Co do postu halika Chłopak ma 120% racji. Forumową elitę poznasz po kolorowych nickach. UNIKAJ ICH JAK OGNIA. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Edytowano Lipiec 9, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 No elo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dwa pytania: 1. W jakie gry grasz? 2. Interesujesz się XIII - XIX w... czyli historia? Co konkretnego cie interesuje z tego przedzialu? 1. Nie gram w gry. 2. Wiele rzeczy: literatura, moda, obyczaje, muzyka, et id genus omne Witam nową koleżankę! Jestem Firstu/Pierwszy/FirstChoice... mów mi jak chcesz. Bardzo mi miło! Z tego co słyszałem byłaś na Vistulianie. Niestety nie pamiętam Cię i nie kojarzę :C Pozostaje mi zapytać, jak Ci się podobało to całe spotkanie? Mam nadzieję, że bawiłaś się dobrze. Zostań z nami na dłużej i baw się dobrze! Hej, na Vistulianie było ok. Bawiłam się dobrze, żałuję tylko, że nikogo nie poznałam, bo z natury jestem bardzo nieśmiała. Dziękuję i mam nadzieję, że rzeczywiście zostanę tutaj na dłużej Witam Cię, życzę miłej zabawy oraz, że zostaniesz z nami na dłużej Hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 W końcu ktoś kto słucha metalu/rocka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 Witaj! Słuchasz muzyki klasycznej! Rzadkość. (niestety) 1) Upodobałaś sobie jakiś specyficzny okres? 2) Ulubiony kompozytor? 3) Próbowałaś grać na jakimś instrumencie? 4) Lubisz metal progresywny? Miłej zabawy na forum! PS. Halik przesadza. Hej 1) Jeśli chodzi o muzykę klasyczną - XVIII wiek. 2)Mozart i Beethoven 3) Na gitarze kilka lat temu, ale nic z tego nie wyszło 4) Jest ok Dziękuję Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Witaj 1) Oczywiście, że lubię. 2) Luna 3) Lubię obie, ale wolę alikorna. 4) Piszę fanfic "Przeszłość powróci...", którego kolejne rozdziały umieszczam tu - na forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Sądząc po nicku lubisz Upiora w operze? https://www.youtube.com/watch?v=7lG2zPKo9e4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się