Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - A niby czemu miałabym narzekać? - zapytała pijąc cole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Z tych samych powodów co ludzie którzy chcieli mnie poznać narzekali. - powiedział zakładając nogę na nogę, po chwili zajrzał do puszki i odstawił ją na stół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Mi się rzadko zdarza narzekać. - powiedziała wzruszając ramionami. - Nie jestem taka jak wszyscy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Nie musisz być, nawet ci inni mnie nie lubią. - stwierdził. - Tak już jest ze mną. - dorzucił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Emily przysunęła się do Add'a, spojrzała mu w oczy po czym pstryknęła go w czoło. - Ja jestem sobą. Skoro cie lubię to zdania nie zmienię i kropka. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Twoja wola. - stwierdził Add masując czoło. - Ale po co mnie w czoło pstrykasz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Bo mogę hahah~ - zaśmiała się wesoło. - No i po to żebyś się w końcu ogarnął i mnie zrozumiał. Będę cię lubić i już, nooo chyba że nie chcesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 ((nie wiem po co to pisze no ale się nudzę )) W międzyczasie Ryder wyszedł na spacer z swoim bulldogiem kropką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Nie interesuje mnie co myślą o mnie ludzie i jakie mają o mnie mniemanie. - powiedział przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Emi popatrzyła na Add'a i przytaknęła. Wstała z krzesła i stanęła nad nim po czym przytuliła go mocno. Tak o, bez powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Mogę wiedzieć co robisz? - zapytał zdziwiony Add nie poruszając się, spojrzał tylko na przytulającą go dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Tulę. A co, nie mogę? - zapytała nie puszczając chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Co za różnica. - stwierdził, nim powiedział coś jeszcze dziewczynę kopnął prąd, nie dlatego że Add tak chciał, po prostu był naelektryzowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Emi wzdrygnęła się. - Jesteś bardzo naelektryzowany. - zaśmiała się się po czym puściła Add'a, usiadła z powrotem na krześle i zaczeła się na nim huśtać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Zawsze jestem naelektryzowany. Tak mam od dość dawna. - powiedział szukając czegoś w kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Aaaaa... Ty nie lubisz jak ktoś cię przytula, nie? - zapytała trochę smętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Nah, nikt mnie nie przytula od dość dawna, nie wiem nawet czy to lubię czy nie, ale raczej nie. Chociaż cholera wie. - powiedział do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 (edytowany) - W porządku, więc będę cię tulić częściej aż to polubisz. - powiedziała wesoło po czym zajrzała do piekarnika i wzięła z niego ciastka. Położyła tace na blacie. - Zaraz powinny ostygnąć. - powiedziała z uśmiechem. Edytowano Lipiec 19, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Jeśli mówię że czegoś nie lubię to ty odpowiadasz że bedziesz to robić aż to polubię? A co jeśli powiem że nie lubię seksu? - zapytał i uśmiechnął się w stylu lenny face. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Emily podeszła do Add'a i stanęła nad nim lekko czerwona ale i widać było że się odrobinkę wkurzyła. Po chwili wzięła głęboki oddech i uśmiechnęła się szeroko. Chwyciła go delikatnie za podbródek i uniosła tak żeby patrzył jej w oczy. - Sugerujesz coś? - zapytała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 - Może coś sugeruję, a co? - zapytał i uśmiechnął się do dziewczyny, chyba głównym powodem czemu się nie uśmiechał było to że wyglądał jak cholerny psychopata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 - Ojaaaaa uśmiechnąłeś się! - zawołała i przytuliła go mocno. Usiadła mu na kolanach tak przodem. - Hahah uroczo się uśmiechasz. - powiedziała wesoło. Tak bardzo odbiegła od tematu, wcale nie specjalnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 - Dość szybko odbiegasz od tematu. - powiedział do dziewczyny patrząc na nią. Nie odwzajemnił przytulenia ani nic, po prostu siedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Emily się zaczerwieniła. - Eeeeee moooooże trochę. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 - Raczej bardzo. Zawstydzam cię? - zapytał zaciekawiony patrząc dziewczynie w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts