Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Cichaj! - zawołała i wsadziła mu do ust ciastko. - Jedz i nie gadaj! A jak nie to cię gdzieś przywiążę i nie będziesz mieć nic do gadania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 Ritsu wzięła ciastko i z uśmiechem na ustach zaczęła go jeść. -On zrobił takie pyszne ciastka? - zapytała z nie dowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Nie-e~ To ja je zrobiłam. - powiedziała wesoło. - Następnym razem upiekę beczki. Kocham piec~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - ghh... wkurzacie mnie. - powiedział zirytowany patrząc na, zbierane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Gdybyś był zły już dawno by nas tu nie było - odrzekła siadając na fotel czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 -I dobrze, bo masz do tego talent - odparła wesoło biorąc kolejne ciastko. Po chwili namysłu zmieniła temat. -Wy mieszkacie razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - A to oni nie przyszli też w odwiedziny do mojego wujka? - wzięła ciastko - Dobre te ciastka, nie przepadam za ciastkami, ale te są wyśmienite. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Nie. Ona wbiła się do mnie do domu i stwierdziłaże zrobi ciastka. - powiedział zjadając już czwarte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Mieszkać z nim? Hmmm... To by było zabawne. Zapewne wyrzucił by mnie po kilku dniach, w końcu strasznie go wkurzam. - powiedziała śmiejąc się i siadając na blacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Gdyby był czarodziejem mógłby zapewne zamienić cię w muchę lub po prostu spowodować, że znikniesz, to byłoby łatwiejsze - powiedziała bez namysłu - ale.... czarodzieje nie istnieją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Byś sama sie wyniosła bo bym cię wkurzał i zawstydzał. - powiedział zjadając ciastko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Baka*! - zawołała machając nogami. - Ja się nie wyniosłabym z byle powodu. (baka (jap) - głupek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Właściwie ty wyglądasz jakby ci zależało na tym by z nim mieszkać - zaśmiała się - ekh! ja nic nie mówiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Serio? - zapytała śmiejąc się. - W sumie spróbowałabym czemu by nie. Byłoby śmiesznie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Eli spojrzała na Ritsu i szepnęła jej na ucho. - Jednak każdy wie, że jeśli tak zrobią prędzej czy później zostaniemy niańkami ich dziecka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Wam się nudzi? Nikt nigdy mi do domu nie przychodził a teraz nagle ludzie chcą sobie ze mną zamieszkać. No o co kur... chodzi?! - zapytał podirytowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Nie denerwuj się bo zbrzydniesz i już Cię Eli nie będzie chciała... - powiedziała - Ty też pewnie lubisz Eli tak jak ona ciebie, nie wierzę że jesteś taki... Taki.... Dobra nie odzywam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Nie lubie jej. Nie lubie was, nie lubie nikogo, a nint nie lubi mnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 (edytowany) - Słyszałam! Nie będziemy mieć dzieci oooo nie! - zawołała do Eli. - A ty Add nie denerwuj się, poza tym lubię cię, bardzo~ - powiedziała wpychając mu do ust kolejne ciastko. - Nie martw się nie zamieszkam z tobą skoro tak bardzo tego nie chcesz. Edytowano Lipiec 21, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Ta... Jasne - przewróciła oczami - hej add, my też Cię lubimy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Wkurzacie mnie. - powiedział zjadając ciastko, potem skrzyżował ręce na klatce piersiowej i obrócił głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Jest nawet ładny jak się obraża - zaśmiała się - skoro cię wkurzamy to nas wyrzuć z mieszkania. To twój dom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Ech... dobra tam. - rzucił i podszedł do blatu, otworzył szufladę i pogrzebał w niej. Po chwilił wyjął z niej duży nóż kuchenny. Spojrzał na dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Uważaj bo się pokaleczysz. - zaśmiała się Emily machając nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Add spojrzał tylko zniesmaczony na Emily, potem podszedł do lodówki, wyjął z niej talerz i postawił go na blacie, jak się okazało były tam trzy kawałki pizzy, ale nie pokrojone, odkroił sobie jeden, zostawił go na blacie, sam talerz włożył do lodówki i wyjął sos bbq. Polał nim pizze, zamknął lodówkę i zaczął jeść siadając na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts