Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Ja totalnie olałem wykład z biofizyki. Gość jest tak beznadziejny, że aż strach. Na samym omawianiu wykładu spędził góra 15 minut, a pozostały czas spędził na sypaniu sucharami i pokazywaniem zdjęć z podróży na Oxford. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jaki?I ile bulisz, za budę?@Sosna Link do komentarza
Burry Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Dzień dobry.Pizga złem. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jaki?I ile bulisz, za budę?@Sosnajak ujebię jakiś przedmiot to wtedy bulę a tak to darmowo Biotechnologia Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Ja totalnie olałem wykład z biofizyki. Gość jest tak beznadziejny, że aż strach. Na samym omawianiu wykładu spędził góra 15 minut, a pozostały czas spędził na sypaniu sucharami i pokazywaniem zdjęć z podróży na Oxford.ja wykład z biofizyki miałem z dziekanem... całkiem spoko gościu Link do komentarza
BiP Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 jak ujebię jakiś przedmiot to wtedy bulę a tak to darmowo BiotechnologiaMotywacje to ty masz xDps @AresJak już jesteś na forum, to wbijaj tutaj..ZW Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) W ogóle mam ten tydzień jakiś dziwny. Poza wtorkiem, podczas którego mam 10 godzin zajęć, to przez pozostałe dni nie przebywam tam dłużej jak 2-3 godziny.No, ale że te "2 godziny" przypadają za niedługo, to jestem zmuszony was opuścić. Cześć. Edytowano Październik 1, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 mój plan na studia prezentuje się następująco http://puu.sh/kljFV.png czwartek jest spoko... dwa przedmioty 8 godzin z jedną babką i wychodzi na to, że mam tylko dwa egzaminy, chyba, że jeszcze z języka obcego będzie... ale o język obcy się nie martwię... jak mnie przydzielą na angielski to poradzę sobię i to całkiem nieźle... jak na niemiecki mnie przydzielą to ponoć jest tak banalny, że nikt nie ma problemu z zaliczeniem i to na całkiem dobrą ocenę Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 swoją drogą jak się poszuka na kompie to zaskakujące rzeczy można znaleźć... taką grafikę na przykład http://puu.sh/inmIY.jpg Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 a nie wróć... trzy egzaminy w tym dwa z chemii... jeden z organicznej, drugi z analitycznej Link do komentarza
Gość Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 DOSTAŁEM MAGICZNE RÓŻDŻKI XDD Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 hue hue hue żyźwił będzie srał do wiadra Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 w sumie pochwaliłbym się tapetą zablokowanego ekranu na soniwie ale NSFW motzno Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 ale tapetką już pochwalić się mogę http://puu.sh/kuy7V.png Link do komentarza
BiP Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Jest spoko, moją też dałem na forum Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 ale ekranem blokady się już nie pochwalę, bo na miljon % dostałbym jakieś 7 punktów... 4 za r34 i 3 ekipowe Link do komentarza
BiP Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 dej mi na PW, lub gg ^^ Link do komentarza
Gość Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 ja sobie ekran blokady też zmieniłem Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 ja tak czy owak się na forum nie pochwalę ekranem blokady, bo nie muszę być modem, żeby wiedzieć, że za Larę z cyckami na wierzchu dostałbym 7 punktów, które mi są absolutnie zbędne Link do komentarza
BiP Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Ta, plus bonus za kolor Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 7 punktów... już licząc 4 za r34 i 3 ekipowe... także policzyłem już z bonusem za kolor Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 od niemal dwóch lat... pierwszą mkę konkretnie Link do komentarza
Recommended Posts