Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Jajo 1:0 Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Ogólnie mam kiepski humor. W weekend studia, jutro muszę znów załatwiać biznesy w dziekanacie, kumpel mnie ojechał dziś dwukrotnie podczas partyjki w Cywilizację, na szczęście nie stan przeddepresyjny, ale mimo wszystko jakoś mi nie do uśmiechu Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Współczuję braku wolnych weekendów. To chyba jest w tym wszystkim najgorsze. Zacząłeś drugi kierunek studiów, czy przeniosłeś się ze stacjonarnych na zaoczne? Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Znacie może jakieś sposoby na zwiększenie zasobów endorfin poza wpierniczaniem czekolady? Potrzebuję i to nie trochę .-.hype hype hype i jeszcze raz hypea tak serio, to sex Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Przez pracę ze stacjonarnych na zaoczne. Co prawda tylko rok i teoretycznie nie ma tego dużo (w semestrze mam chyba 7 zjazdów, 8 jest poprawkowy), ale i tak nie czuje dobrze człowiek Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 sexNo to nie ma dla mnie ratunku Chyba pozostaje mi tylko muzyka xd Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 No cóż, mam nadzieję, że ci się uda przyzwyczaić do tego Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Przyzwyczaić przyzwyczaję się . Co prawda pierwszy zjazd był dosyć brutalny, bo mieć zajęcia w soboty do 20 to zbrodnia . Ale na szczęście ludzie są nawet fajni (czego się bałem na początku), więc powinienem w miarę to przeżyć. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 No cóż, mam nadzieję, że ci się uda przyzwyczaić do tego Lies. Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Ale chociaż prawdą jest fakt, że jak jest słabo, to się szuka jakichkolwiek pozytywów.Pocieszam się faktem, że jestem zadowolony z zapuszczenia w miarę nie gimbusowego zarostu Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Odważna propozycja. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Ale chociaż prawdą jest fakt, że jak jest słabo, to się szuka jakichkolwiek pozytywów.Ukryta zawartośćTo gimbusy jakiś zarost mają? Link do komentarza
Sabina Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Zawsze pozostaje masturbacja Tak, to marne pocieszenie. Łapaj huga Imesz, tyle mogę 1 Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 @Sabina Sank ju To gimbusy jakiś zarost mają?No, ja do drugiej klasy gimbazjum miałem sexi wąsa, na którego można było laski wyrywać . I ta duma, gdy na lvl 14 bierzesz jednorazówkę od ojca i się pozbywasz "dziewictwa" Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 @Sabina Sank ju No, ja do drugiej klasy gimbazjum miałem sexi wąsa, na którego można było laski wyrywać . I ta duma, gdy na lvl 14 bierzesz jednorazówkę od ojca i się pozbywasz "dziewictwa" Zazdro. Mi broda dopiero przed maturami zaczęła rosnąć. A jeszcze dobry rok musiałem zaczekać, aby przestała wyglądać na dziewiczy zarost. Link do komentarza
Hedzio Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 http://wolverfox.deviantart.com/art/Ant-rocity-Exhibition-567389096 2 Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Masturbacja obniża poziom serotoniny chyba, w poradnikach dla walczących z depresją rzucenie palenia i rezygnacja z onanizmu jest jednym z głównych punktów. Coś w tym jest imho.W skrócie: ręką chuja nie oszukasz Jakoś teraz, jak tu popisałem, to trochę mi się polepszyło. Jakoś przez robotę + studia brakuje mi kontaktu z ludźmi. W pracy czy na studiach jakoś nie mam osób, z którymi mógłbym polecieć na piwo, czy po prostu spotkać się na jakiejś pogadance . Muszę znajdować więcej czasu na /sb/ Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 (edytowany) Tak samo jak gdzieś wyczytałem, że więzień wsadzony do izolatki nie powinien w ten sposób urozmaicać sobie czasu, bo może sobie tym humor zepsuć.Jakoś teraz, jak tu popisałem, to trochę mi się polepszyło. Jakoś przez robotę + studia brakuje mi kontaktu z ludźmi. W pracy czy na studiach jakoś nie mam osób, z którymi mógłbym polecieć na piwo, czy po prostu spotkać się na jakiejś pogadance . Muszę znajdować więcej czasu na /sb/ To by tłumaczyło, dlaczego ostatnio jesteś tutaj bardziej aktywny niż wcześniej Tak przy okazji, to pracujesz gdzie poza radiem? Edytowano Październik 22, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 A ja nie goliłem się od... poniedziałku? I teraz w komplecie z masywnie podkrążonymi oczami wyglądam, jakbym był na permanentnym kacu. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 A ja nie goliłem się od... poniedziałku? I teraz w komplecie z masywnie podkrążonymi oczami wyglądam, jakbym był na permanentnym kacu. Zawsze mogłeś przybrać wygląd menela. Link do komentarza
Sabina Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Masturbacja obniża poziom serotoniny chyba, w poradnikach dla walczących z depresją rzucenie palenia i rezygnacja z onanizmu jest jednym z głównych punktów. Coś w tym jest imho.Być może. Ostatnio czytałam, że zbyt duża ilość glukozy powoduje obniżenie wchłaniania tryptofanu, który jest składnikiem serotoniny. Co również może powodować depresję. Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Do tego jeszcze brakuje paru dni, a w sobotę chyba przyjdzie mi się ogolić. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Być może. Ostatnio czytałam, że zbyt duża ilość glukozy powoduje obniżenie wchłaniania tryptofanu, który jest składnikiem serotoniny. Co również może powodować depresję. Mam przez to rozumieć, że od przesłodzonej herbaty mogę dostać załamania nerwowego? xP Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Tak przy okazji, to pracujesz gdzie poza radiem?Tylko radio. Ale praktycznie codziennie muszę być w studio + jeszcze praca dla infoserwisu. Mogę mieć cały dzień wolny, mogę przez cały dzień nie być w domu. Przez takie zróżnicowanie czasowe szef namówił mnie, bym przeszedł na niestacjonarne, żebym nie miał problemów, jak robiłem praktyki w TV. No i chyba git, bo w weekendy rzadko coś robię. Ale i tak po odebraniu dyplomu prawdopodobnie uciekam do W-wy, bo nie widzę przyszłości w mojej mieścinie Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 W sumie racja. Jak mniemam, praca dla rejonowych mediów nie jest tak satysfakcjonująca, jak przy mediach ogólnopolskich.No ale dobra, muszę kończyć. Wypada dostarczyć sobie trochę snu. Miłej nocy. Link do komentarza
Recommended Posts