Tangerine Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Witam! Ani się obejrzałam i stuknęło mi 100 postów, co dało mi wreszcie motywację do zrobienia tematu z rysunkami. Z rysowaniem jako takim siłuję się całkiem niedługo i rysuję rzadko, ale mam nadzieję że trzyma jakiś poziom Na początek zarzucę dwoma rysunkami : 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Wow, naprawdę dobre to to je. Czekam n więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Kawaii :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Bardzo ciekawy masz styl. Te urocze oczka Cadence, słodki pyszczek i piękna suknia! Sama ją zaprojektowałaś czy ukazała się taka w serialu? U Lyry najbardziej mi się podoba motyw z rozlewającym się niczym łzy kolorem oczu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Wy widzicie słodkie obrazeczki, ja widzę kwadratowe nogi i nierówne, poszarpane kreski w pracach, które nie są szkicami. I dziwne uszy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 (edytowany) Sama ją zaprojektowałaś czy ukazała się taka w serialu? Suknia Cadance została zaprojektowana na ten konkurs. I dziękuję Edytowano Sierpień 22, 2015 przez Mandarynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Każdy ma jakiś styl to co dla jednego słodkie innemu się nie spodoba ale mi się akurat bardzo podoba ^^ Z oczu Lyry ta słodkość się właśnie wylewa A Cadance aż takiej fajnej sukni zazdroszczę Jedyna rzecz która mnie odrzuca i która czasem widzę na rysunkach innych to właśnie oczy wchodzące nielogicznie na oczy. Wiem że to taki styl ale po prostu mnie jakoś dziwnie razi.Pomijając moje upodobania to wszystko super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Nie wiem co mnie napadło, ale zachciałam narysować kota. Wyszedł z tego taki oto szkic : 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Rzygam tęczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Rzygam kłakami i miłością Kurcze jak już ma tą mikro grzywkę to mogłaś dorobić kotałkowi całą grzywę i przerobić go na koto-kuca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Rzygam kłakami i miłością Kurcze jak już ma tą mikro grzywkę to mogłaś dorobić kotałkowi całą grzywę i przerobić go na koto-kuca Nope! Tak jest słodziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Nope! Tak jest słodziej Sorki po prostu przypomniała mi się emotka w Messengerze z Pusheenem i tak od razu skojarzyłem z tym dziełem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Muszę powiedzieć, że masz przeuroczy styl. Fakt, linie są jeszcze trochę krzywe i brakuje mi ewidentnego cieniowania. Za to podoba mi się grzywa Kadencji, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 26, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2015 Masa roboty, powrót do szkoły, kupowanie zeszytów i nie ma kiedy do rysowania usiąść. Już dwa dni temu zabrałam się za humanizację Rainbow Dash, dopiero dziś dokończyłam. Mam nadzieję, że się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Przygotowanie do szkoły?! Ale jeszcze tyle wolnego mamy Ale czemu ta Dashie na mnie patrzy totalną miną U WOT M8Wszystko fajnie wyszło ale aż troszkę straszna jest ta Dashie z takim stylem oczu. Nie wiem czy ma milutką minę na przywitanie czy mam się żegnać z życiem Ale efekt bardzo fajny! Ładny zarys ciała i włosów kolorystyka. Tylko proszę jakieś przyjaźniejsze twarzyczki następnym razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 26, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2015 Wszystko fajnie wyszło ale aż troszkę straszna jest ta Dashie z takim stylem oczu. Nie wiem czy ma milutką minę na przywitanie czy mam się żegnać z życiem No faktycznie, trochę creepy. Nie umiem w wyraz twarzy . Tylko proszę jakieś przyjaźniejsze twarzyczki następnym razem Będą, będą. Zabieram się za kolejną humanizację, mam nadzieję mniej straszną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 26, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2015 Na rozpędzie rysowniczym po poprzedniej pracy wykonałam kolejną, również humanizację. Tym razem na warsztat poszła Octavia. Fun Fact : Nie umiem rysować tła 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Przyczepię się do nosa który jest za nisko, twarz za bardzo jak dla mnie przypomina kuca,Ale podoba mi się twój styl, taki czysty ale wszystko jest. Te kolorki i gruba kreska... To mnie kręci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Ja tam nawet nie zauważam jakichś anatomicznych błędów biorąc pod uwagę mandarynkowy styl ^^Wszyscy ładnie zgrabnie :3 Dorób jeszcze drugą część obrazka na tym tle z Vinyl I będę spełniony wewnętrznie Skoro Ci to tak szybko idzie.Bardzo ładnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 26, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2015 Dorób jeszcze drugą część obrazka na tym tle z Vinyl I będę spełniony wewnętrznie Hmmm... Niezły pomysł. Następna będzie Vinyl, choć nie wiem jeszcze kiedy. Postaram się przed końcem wakacjii Skoro Ci to tak szybko idzie.Może i szybko . Ale w roku szkolnym będzie wolniej. Testy już zapowiedziane, burza nadciąga.Bardzo ładnie!Dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 No to czekam z niecierpliwością Chociaż Ty ambitnie lecisz. Ja jestem na fazie dzikiego szkicowania cały dzień i poduczania się rysowania kuców Ale szkoła no cóż mi już w czerwcu na nowy rok szkolny zapowiedzieli sprawdziany to łączę się w bólu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 (edytowany) Anatomicznie to mi tylko nie pasuje to to, że dodałaś drugie ramię przy Rainbow. Skoro to profil, to nie powinno go być. Mina jest trochę przerażająca, a włosy ma takie jakby je przed chwilą obcięła żyletką. ^^U Octavii bos faktycznie nisk. Coś chyba lubisz robić kanciaste zakończenia włosów, bo Octavia też ma takie charakterystyczne końce. Nie uważam się za speca od humanizacji, ale radzę ćwiczyć dalej. I powodzenia życzę! Edytowano Sierpień 27, 2015 przez Rozia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Dashie po prostu tak przypakowała że ramiona jej wychodzą bokami nie ważne z jakiego profilu chce się ją uchwycić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 28, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) Tym razem zaprzestałam na chwilę humanizacji i narysowałam pucyka. Jest to próba narysowania czegoś w innym stylu/szybki szkic/zabawa w mazanie/whatever. Znając życie zrobię do tego kolejną humanizację i zmarnuję cenne megabajty internetu.PS. Nie umiem rysować czapek Edytowano Sierpień 28, 2015 przez Mandarynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Obrazek u mnie nie działa. Sprawdź jeszcze raz, bo to równie dobrze może być coś u mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się