Sakadetsu Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 Jest dodalem go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Gray'a nie ma Gajeel jest wot da... nie ważne, niech Gajeel będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 KUFA, Sasuke(ja) vs Itachi (Domine) Jak z serialu. Jeszcze tylko mapa by sie przydała... i muza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Szkoda, że nie ma nikt androida #17 lub Androida #18 Też byłaby walka jak w kinówce DBZ. A tu krótki filmik z tej walki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 a więc kontynuujemy na ring teraz wchodzi Prototype z Pokemonem (Lol robi się coraz dziwniej) zapraszam do oglądania mamy dzisiaj 2 solenizantów więc zrobimy specjalną walkę pomiędzy nim żeby było ciekawiej wstawię za jakieś 20 min Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Wygrałem! http://www.poczujmagie.pun.pl/_fora/poczujmagie/smilies/zaskoczona[space]kasjerka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 a więc trochę zajęło mi więcej czasu niż myślałem ale oto jest Urodzinowa walka Cichego i Domine życzę wam miłego oglądania podkład wybrał sam Domine więc będzie śmiesznie hihihi normalne walki będą jeszcze dziś więc proszę poczekać ps TAK WYGRAŁEŚ XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ciekawa walka. A ogólnie co do walk wpadłem na pomysł żeby niektóre walki robić 2vs2. (z tego co widzę jest to chyba możliwe) Co Ty na to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 tak to jest możliwe ale na razie tego nie zrobię może w następnych rundach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 ile jeszcze rund? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 hmm Dopóki ktoś nie będzie miał 10 wygranych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UN7cxcSScqA&feature=youtu.be Kiedy ja stawiałem Goku? A co do bitwy, ciekawa, nie powiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Faktycznie fajnie to wyszło (SO CLOSE!!!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 UPS pomyliły mi się wasze nicki dobra zrobię na nowo kiedyś i naprawie edit macie za bardzo podobne XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Hm to ja bym po prosiła wielkiego Lemura plującego kwasem i rzucającego fireballami *-* Podkład oczywiście to A jak się nie da to Ksyzia W ostateczności niech będzie pingwin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Moja melodia i taka sceneria z tyłu xD Lucario walczyłeś dzielnie, wróć. Wybieram Cię Pikachu Ja mam pytanie - jak walczy Lucy Heartphilia z Fairy Tail? (nie wiem jak chcesz to zrób jakąś prezentacje) Bo nie wiem, i jak jest słaba to wybrałabym Natsu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Sakadetsu - Sprawiles mi naprawde mila niespodzianke ta walka. W koncu wielkim zaszczytem jest walczyc ramie w ramie z Domine. A przy okazji dzieki za pamiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Spoko prezentacje ci zrobię jak wrócę z Kutna a na razie zrobię jeszcze 1 walkę i kończę na dzisiaj może 2 jak dam radę ostatnia walka przed wami ja i mój kochany telefon który też dawał podkład kończy na dzisiaj nie zapomnijcie skomentować do zobaczeni w Kutnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja też jadę do Kutna I dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Pisze to dla tych którzy nie będą wiedzieli dlaczego... "Ale o co chodzi?" o to ze zmieniam postać z naruto na Sasuke z Shippuuden'a i muzkę na Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Jest możliwość wybrania Mufasy ? A podkład http://www.youtube.com/watch?v=MI5fbksdVlc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Mufa-- ten z Króla lwa? Ja cały czas się zastanawiam pomiędzy Natsu a Lucy, bo nie wiem jak ona walczy Więc czekam cierpliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Tak dokładnie ten . Byłem ciekawy czy może tu walczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 mogę simbe wziąć ale radze kogoś innego bo nie przetrwa za długo tutaj (chyba że to dla for fun to wybiorę odpowiedniego przeciwnika ) ps ja też czekałem na ciebie a filmik ci dam przykładowy niedługo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Niech ktoś wybierze Dolana to będzie beka XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts