Iron Shield Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 dopisuje się do poprzednika ma racje....wiecie ile kucy napewno nie radzi sobie z zwierzakmi jak Chodzi o opcinanie pazurków lub o kąpiel.....ona napewno zarabia dużo pozatym wiele rzeczy jak naprzykład pororze jeleni jest wspaniałe do medycyny naturalnej a jak sadze po tym jak zwierzeta ją uwielbiają napewno nie ma problemu poprosić ich by dały to co potrzebuje np:miód od pszczół, Pióra kolorowe , rośliny które są podwodą,lub nawet trufle...Ludzie przeciesz ona za samo pororze zarobi tyle że bez problemu spłaci taki mały domek i jeszcze zostanie sporo by kupić następny a jak jeszcze jest dyrygętem ptasiego hurku to i tak kase ma niezłą Link do komentarza
Lemuur Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Jak z Rarcią, zajmuję się zwierzakami innych i związanych z nimi sprawami. Pewnie nie tylko Rarcia od czasu do czasu zwierzaka jej podsyła w jakimś celu... Link do komentarza
MrFreeze Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Hmm .... podpisuje się pod poprzednikami .... Flutterka pewnie zarabia opiekując się zwierzakami innych kucyków (kąpiel , obcinanie pazurów , czesanie itp ...) Link do komentarza
Bronas Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 A może dostaje płacę za obserwację Everfree? Ewentualnie na początku myślałem że skoro trzyma kury to może ze sprzedaży jaj się utrzymać. Wkońcu popyt na ciasta w Ponyville jest tak wielki że skądś muszą to brać. Link do komentarza
SystemShy Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Fluttershy w nastepnym sezonie! Czego oczekujemy, spodziewamy sie na co liczymy? osobiscie nie chcicalbym powortu Asertwynej lub zdiscordowanej Flutterki, te odmiany byly fajne epizodycznie . Gdyby mialy powrócici musialo by to byc naprawde dobrze zrobione . Fajnie by bylo sie dowiedziec czegos wiecej o jej dziecinstwie i rodzinie oraz jak spotkala angela. Link do komentarza
Dadudałe Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Rodzina. Chyba to mnie najbardziej interesuje . Czy będzie podobna, czy wręcz przeciwnie... Link do komentarza
SystemShy Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 hmm jak u pinkie? Fluttershy pochodzaca z rodziny pewnych siebie i wysportowanych pegazów o.0 to by bylo..... dziwne... Link do komentarza
Dadudałe Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 No dokładnie . Ale przy tym baaaardzo ciekawe! Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Popieram, więcej o rodzinie i historii Flutter. Czy zawsze była taka nieśmiała itp. czy może coś się stało w dzieciństwie i podobne pytania. Jej więksi fani pewnie mają ich mnóstwo:P Link do komentarza
White Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Czy zawsze była taka nieśmiała itp. czy może coś się stało w dzieciństwie i podobne pytania. W pewnym sensie pokazał to odcinek, w którym kucyki śmiały się z Fluttershy, że ledwo potrafi latać. Według mnie to po prostu trauma, Flutterka boi się innych kucyków i znajduje przyjaciół w zwierzątkach Osobiście, chciałabym się dowiedzieć jak spotkała Angela. Czy też był rannym zwierzątkiem, które znalazła gdzieś w lesie? Link do komentarza
Applejuice Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 A może właśnie dlatego zawsze była sama, bo jej rodzina nie potrafiła zaakceptować tego, jaka jest naprawdę? Albo miała w domu ciężkie życie, może dlatego jest taka nieśmiała. Nie wiem. Fajnie było usłyszeć o jakiejś historii Fluttershy., żeby wreszcie się wyjaśniło, czemu taka jest xd Bardzo chętnie bym o tym posłuchała. Może wtedy zmieniłabym co do niej zdanie ; p Jeśli chodzi o sezon 3 - o ilość odcinków z Shy w roli głównej na pewno martwic się nie musimy, bo to strasznie lubiana postać, więc na pewno będą chcieli ją jeszcze bardziej pokazywać ;p Link do komentarza
Guzik Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Tak jak pisaliście wcześniej, też bym się chciał dowiedzieć o rodzinie i pochodzeniu Flutter. I jak pisałem w innym temacie może "hardkorowy koksu" to brat Flutterki (albo chociaż kuzyn/krewny/ chłopak ) A poza tym chcę żeby Fluttershy była taka jak jest czyli nieśmiała. Jak przełamie swoje lęki to to już nie będzie shy Link do komentarza
Grillo Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Ja chciałbym wiedzieć co zrobiło jej taką traumę ze smokami. Link do komentarza
Enter Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Ja bym chciał zobaczyć reakcję Fluttershy jak by któraś z mane 6 zamieniła się w smoka (takiego wielkiego, groźnego, potrafiącego pożreć kucyka za jednym kłapnięciem - chyba tak opisywała najstraszniejsze dla niej smoki) może znowu zrobi ten motyw ze sparaliżowaną kozą jak w pierwszym sezonie No i liczę, że usłyszę growling Fluttershy do jakiejś bardziej metalowej piosenki (ktoś tu ma adekwatnego avka do sytuacji jaką chcę zobaczyć), wtedy na pewno nic na tym świecie by mnie już nie zdziwiło. A na stare lata bym mówił wnukom "I widziałem koncert co zmienił oblicze tego świata" Wiem, że obie opcje są mało prawdopodobne, ale skoro producęci wiedzą już o sile tego fandomu to może zrobią dla nas, starszych jakiś mocniejszy odcinek. Albo lepiej film i większą ilością akcji, nawiązań, mocniejszej nuty, wybuchów itd. itp. Innymi słowy coś już nie dla początkowo zakładanej grupy docelowej. Link do komentarza
Tarreth Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 O, tak! Zaklęcie-pomyłka i Twilight zamienia się w smoka na oczach Fluttershy... ALBO LEPIEJ! SMOKIEM STAJE SIĘ FLUTTERSHY! Dat wud b epic! No i rodzina - w istocie jest to najbardziej interesująca rzecz, dotyczaca Fluttershy. Nie sądzę jednak, by była sama, bo rodzina nie zaakceptowała jej charakteru ;x spalić heretyka, który to głosi! Może wyjechali? Praca w innym mieście, czy coś? Link do komentarza
Dadudałe Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 TO byłoby dosyć... Nieodpowiedzialne. Kraina pełna niebezpiecznych miejsc, stworów rodem z mitologii greckiej, smoków, złych królestw zamieszkiwanych przez zmiennokształtnych pożeraczy uczuć, potężnej magii i nie wiadomo czego jeszcze. Link do komentarza
Arjen Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Chciałbym, żeby pokazano rodzinkę Flutter, wszyscy nieśmiali i problem, żeby się dogadać : P Albo wręcz przeciwnie, Fluttershy mogłaby być taka "inna" od rodziny. Jak zarabia? Zostawiają jej zwierzątka, ma kury, zna zwierzęta więc jedzenie pewnie sama sobie zapewnia ... tylko dziwne, że tak blisko lasu Everfree mieszka. Link do komentarza
SystemShy Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 hmmm ale zobaczcie ze nie zanmy rodziny innych pegazów... moze jak tylko mlody pegaz zacznie latac (biedna scoot) to rodzina wysyla je do szkoly z internatem i tyle ? jak z ptakami latasz? to wypad z gniazda Link do komentarza
Guzik Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Ech, wypowiedział bym się gdybym tylko przeczytał jakiegoś fica Mogę tylko powiedzieć na temat historyjek które pojawiają się w Kucyki w twoim domu, tam nie miałem sytuacji że Flutterka została źle przedstawiona. W ogóle czy ją da się źle przedstawić? Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 10, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Ja uważam, że tak. Jeżeli ktoś będzie wzorował się tylko np. na odcinku z Iron Willem. Albo przedstawi ją zbyt nieśmiało, tzn. będzie się chowała przed wszystkimi... ech, nie wiem. Jedyny fic który czytałam to Past Sins, w dodatku nie cały. Ale tam Fluttershy nie zagrała jak dotąd zbyt ważnej roli. Link do komentarza
Applejuice Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 W "Pinkie Pie learns a new word" scena z Fluttershy była świetna Nigdy jakoś nie zauważyłam, żeby w innych fanficach ktoś ją źle przedstawił. Chyba że w niektórych momentach w shippingach z Rainbow (Chyba "Fell into the right hooves") była taka... inna Nie pamiętam jednak tego dokładnie, czytałam to z przerwami i fragmentami. Łatwo jest ją przedstawić Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 To może jeszcze jakiś węgiel temat się dorzuci do pieca dyskusji? ;P Ok, podsunę Wam jeden, to jest właściwie pytanie do Was. Jaki shipping z Fluttershy najbardziej lubicie? + możecie podać wszystkie jakie znacie, ankietę by się zrobiło. I proszę bez parowania (doparowywania... eee... dopasowywania par? Mam nadzieję że wiecie o co chodzi ;P) klacz+klacz. Tylko Flutterka i jakiś ogier. Big Mac, Braeburn, jakiś bardzo znany OC... whateva. Link do komentarza
Applejuice Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Lol, nie wyobrażam sobie tego. Z nią nie da się flirtować, albo ucieknie, albo się poryczy, albo się schowa xP Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 W takim razie nic nie wiesz o Fluttershy moja droga Soczkowata, więc GTFO najzwyczajniej nie udzielaj się w tej dyskusji Hehehe Kruzo. Link do komentarza
Applejuice Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Chyba że ta miłość polegałaby jedynie na opiekuńczości, zaufaniu, albo nie wiem, wszystkie te rzeczy z tanich romansideł xP. Bez żadnego kiziu-miziu. Link do komentarza
Recommended Posts