Po prostu Tomek Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 k20, k100 to musi być cholerna nibykula wielkości pięści. Woj czy barb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Woj... Spoiler Tak szczerze, to nie wiem o co pytasz... Krótkie strzyżenie czy wymyślne "bajerki"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 Krótkie. Broń krótka czy długa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 (edytowany) Krótka xD czy XD? Edytowano Listopad 20, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 20, 2018 Share Napisano Listopad 20, 2018 XD Autobusem czy pociągiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Autobusem i to do tego nocnym... Pluszowa Octavia czy elektryczna Vinyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Pluszowa Tavi :* czy :-* ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Żadne, w życiu nie miałem potrzeby by komukolwiek wysłać czy jedno czy drugie. Piwko jasne czy ciemne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Ciemne... Kawa mielona czy rozpuszczalna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 (edytowany) @Starlight Sparkle No, no! Nabierasz wprawy w spamowaniu! Dwa takie same posty z rzędu? Kawa mielona! Spanie w nocy czy maraton serialowy do białego rana? Edytowano Listopad 21, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 21, 2018 Share Napisano Listopad 21, 2018 Spanie... jakoś nie mam serialu, który by mnie wciągnął. No, chyba że ruszę się wreszcie i 3 raz obejrzę całe MLP. Sylvester Stallone czy Arnold Schwarzenegger? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Sylwek :-) czy : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 : ) Punkt dowodzenia na zapleczu czy blisko linii frontu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Dowodzenie na zapleczu Wyrażenie wewnętrznej złości przez przekleństwa czy szał destrukcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 (edytowany) Chowam wszystko w sobie... Spoiler DO CZASU... Praca w Polsce czy za granicą? Edytowano Listopad 22, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 W Polsce Spoiler Maj inglisz iz bad "X czy Y" czy "Tak czy Nie" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 "Tak czy nie" - to jest prostsza zabawa Wystarczy wymyślić pytanie, podczas gdy w tej drugiej trzeba się trochę nagłowić aby wymyślić między czym a czym zasugerować wybór Czekolada czy ciasteczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Ciasteczka. Batonik czy cukierek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Batonik Power Blade czy Power Blade 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Co czy co? Bo dosłownie nie wiem o co chodzi, a po recenzji z Google na pewno nie zdecyduję xD Wolisz zrobić raz a w miarę dobrze by nie poprawiać czy jesteś perfekcjonistą i dopinasz wszystko na ostatni guzik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 23 minuty temu, Po prostu Tomek napisał: Co czy co? Bo dosłownie nie wiem o co chodzi, a po recenzji z Google na pewno nie zdecyduję xD ... Perfekcjonizm. Dźwigasz coś czasem czy inni dźwigają za Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Dźwigają za mnie Film czy serial? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 1 godzinę temu, Grzegorz_Nikodem napisał: ... Facepalm za nieogarnianie gier? W każdym razie, film. Kankan czy tango? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 @Po prostu Tomek To są klasyki gier na nes. Wybór był pomiędzy dwiema częściami, chciałem, by ktoś wybrał pomiędzy jedną a drugą, zgodnie z zasadami tej gry. Ile Ty masz lat? Kankan. Język za zębami czy obgadywanie za plecami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 (edytowany) Spoiler @Grzegorz_Nikodem Dokładnie 23 lata i parę miesięcy. Po prostu nie wszystkim życie ułożyło się tak by mogli nie wiem, grać sobie za dzieciaka po szkole. Niektórzy mieli kur...czę inne problemy. Może poniosło mnie z negatywnym repem ale najpierw facepalmujesz bo hurr durr jak nie grałem w takie klasygi a teraz pojazd osobisty w stylu "oooo ile masz lat". Jeśli przeczytasz x stron wstecz, ludzie tutaj, ze mną włącznie, nie zawsze udzielają opowiedzi jakiej możnaby oczekiwać. Nienawidzę obgadywania za plecami, więc z dwojga złego lepiej trzymać język za zębami. Choć lepiej jest wprost powiedzieć co się do kogoś ma. Kapusta świeża czy kiszona? Edytowano Listopad 23, 2018 przez Po prostu Tomek Bo kolega z dołu miał dobry pomysł i w spoiler wsadził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się