wiej007 Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 Intel Introwersja czy Ekstrawersja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 Jestem introwertykiem i wybieram... Introwersja. Partner czy przyjaciele? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 nagnę nieco zasady zabawy ale serio ani jedno ani drugie Twilight czy Starlight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 Chyba Twi Sunset czy Sunburst? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 Sunset Optymizm czy realizm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 30, 2018 Share Napisano Sierpień 30, 2018 realizm grom czy grzmot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Grzmot mówię częściej, ale grom brzmi fajniej. Grom. Kapusta kwaszona czy zasmażana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 kwaszona dwór czy pole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Dwór Salsa czy guacamole? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Co czy co? Sory, prosty chłopak jestem xD Spoiler A tak serio żadnego nigdy nie jadłem to nie wiem. Bagnetem czy kolbą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Nie bardzo wiem o co chodzi... Ale bagnetem brzmi lepiej, bardziej mocarnie XD Pizza domowa czy z pizzerii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Z pizzerii Pizza z sosem ostrym czy łagodnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 ostrym chleb domowy czy z piekarni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Domowy, ale nie mam czasu często piec. Leczenie czy wskrzeszenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 (edytowany) hmm... ciężko wybrać; pierwszego nie lubię, a w drugie nie wierzę... koniec końców leczenie Stany zjednoczone europy czy unia euroazjatycka? Edytowano Sierpień 31, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 31, 2018 Share Napisano Sierpień 31, 2018 Stany zjednoczone europy Cesarscy czy Gromowładni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Chwilę mi zajęło ogarnięcie że chodzi o chyba frakcje ze Skyrima. Prawie zawsze jestem po stronie partyzantów, więc Gromowładni? Wybaczcie brak obycia, nie gram w dużo gier. Ustrojstwo czy wihajster? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 wihajster. Yennefer czy Triss Merigold? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Tylko Yennefer. Apap czy Ibuprom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Apap Kaszel mokry czy suchy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 syrop pini, a tak na serio to suchy. konsola czy pc master race? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 PC Taboret czy krzesło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 kuceły taborety najlepsze... słuchawki czy kolumny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thasimathi Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Słuchawki oczywiście Koktajl czy sok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 sok Australia czy Kanada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się